Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Adidas Metalbone W Team
  • Adidas Metalbone W Team
  • Adidas Metalbone W Team

Adidas Metalbone W Team

PVP: 2 413,38 kr
2 412,85 kr
-1% Adidas Padel
Padelracket Adidas Metalbone W Team | Få dina vinnande bilder med detta Adidas damracket, en riktigt kraftfull modell som också erbjuder en mycket bra touch tack vare det mjuka eva-gummit och glasfiber
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket för dam Adidas Metalbone Team 2023

Njut till fullo när du går upp till nätet med det nya Metalbone W Team padelracket, en modell för dam som Adidas 2023 har utvecklat med sina bästa teknologier, material och design. Den kännetecknas av sitt diamantmönster med en medelhög balans, så den erbjuder mer slag i skottet men utan att försumma spelarens komfort.

Den är gjord av glasfiber och mjukt eva-gummi, och genererar en mer elastisk beröring, minskar vibrationer och förbättrar bolleffekten. Dessutom har ramområdet förstärkts med kol tillsammans med Octagonal Structure-systemet. Slutligen innehåller den grova plan, så att du kan ge dina bilder mer effekt.

Adidas Metalbone Team Damegenskaper

  • Konstruktion med lägre vikt för att göra Adidas Metalbone W Team 2023 mer hanterbar.
  • Den innehåller eva mjukt prestandagummi för en bra start och för att minska vibrationer.
  • Kraftfull racket för snabb anpassning på grund av de använda materialen.
  • Ytkonstruktion med fiberglas, ett elastiskt och flexibelt material.
  • Oversize diamantformat och hög balans för att få maximal kraft.
  • Kolrörformad och förstärkt med Octagonal Structure-teknologi.
  • Grov yta kombinerad med en Smart Holes-fördelning av hål.
  • En av de nya Adidas 2023 padelracket för damer.

Vem är det till? Speciellt riktad till avancerade eller medelhöga spelare som letar efter ett kraftfullt, hanterbart racket med en halvmjuk touch, eftersom du tack vare kombinationen av material kommer att kunna njuta av större sensationer när du slår bollen.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det inte kommer att vara svårt för dig att spela det, så du kommer att kunna få dina bästa skott direkt för att dominera nätspelet. Dessutom har dess design förbättrats för att göra den verkligt spektakulär, och kombinerar en svart bakgrund med en vit central logotyp samt turkosa detaljer.

Upptäck mer om varumärket ADIDAS

Det finns många idrottare som litar på Adidas Sport eftersom det är ett specialistmärke inom sportprodukter. Det är 2016 som man börjar tillverka produkter för att spela padel under namnet All for Padel, och presenterar en komplett kollektion av padelracket, skor för män och dam, padelväskor och kläder för alla smaker.

De har för närvarande professionella spelare som Ale Galán, Marta Ortega eller Alex Ruiz bland sina led, som spelar i de officiella WPT-turneringarna. Ett tydligt exempel på kvaliteten på alla dess produkter, så vänta inte längre och njut av den bästa prestandan och designen med Adidas.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kraft Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter