Vibora Elite Team bolllåda 24 x 3

PVP: 1 449,00 kr
930,97 kr
-36%
Elitlagslåda med 24 x 3 bollar | Missa inte möjligheten att få denna Vibora bolllåda till bästa pris, en ny modell som erbjuder lång livslängd och ett mycket dynamiskt spel

Padelbollar Vibor-a Elite Team 24 burkar

Om du gillar att leka med kvalitetsbollar presenterar vi den nya Vibor-a Elite Team bolllåda med 24 burkar x 3 enheter i varje, en av de nya modellerna denna säsong som kännetecknas av sin utmärkta valuta för pengarna. Så dess pris är ganska billigt och erbjuder avundsvärda fördelar.

Totalt kommer du att ha totalt 72 högkvalitativa bollar, gjorda av mycket motståndskraftiga material för att erbjuda bästa hållbarhet. På banan erbjuder de ett ganska snabbt spel, en enhetlig flygning och träffen är ganska bekväm, så upplevelsen med Elitlaget är fantastisk.

Vibor-ett elitlag gul bolllåda, egenskaper

  • Vibora Elite Team 24 burkar x 3 enheter erbjuder en lång varaktighet.
  • Estetik i gul färg för en bra sikt på banan.
  • Dess användning rekommenderas i officiella tävlingar eller träning med vänner.
  • Utmärkt komfort vid slag.
  • Kvalitetsmaterial som motstår slitage.
  • Finns i bollkollektionen Vibora Padel 2022

Vem är det till? Enligt vår mening är de padelbollar som passar både för din träning och dina mest krävande tävlingar, eftersom de erbjuder ett snabbt spel, vibrationsfri flygning samt utmärkt hållbarhet.

Varför kommer du att gilla det? För det är högkvalitativa padelbollar som du kan få till ett överkomligt pris. Dessutom sparar du pengar genom att köpa lådan med 24 burkar med viborabollar, eftersom burken är mycket billigare än om du köper den individuellt.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter