Munich Magneto 2022
  • Munich Magneto 2022
  • Munich Magneto 2022

Munich Magneto 2022

PVP: 2 183,03 kr
1 963,63 kr
-11% Munich
padel racket Munich Magneto 2022 | Få mer kraft i dina slag med detta München attack padel racket, tillverkat av 100 % kol och med eva gummi för att inte tappa känslor eller kontroll när du slår
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Munich Magneto Orange padel racket

Förbättra ditt attackspel med Magneto padel racket i svart och orange, en modell som finns i Munich Padel 2022. Den har designats med diamantformat och hög balans, så den genererar mer kraft när du slår. Det låter dig dock ha mer kontakt med bollen tack vare den grova ytan, så att du kan göra fler effekter.

Det genererar även bra sensationer vid slag, eftersom EVA-gummi har använts inuti, vilket genererar en mjukare beröring samt en bättre bolleffekt. För strukturen har 100 % kol använts tillsammans med 3k-tyg för att uppnå en torrare känsla. Som avslutning presenterar den en ny design av hjärtat och greppet för ett bekvämare grepp.

Munich Magneto svart och orange, funktioner

  • Sweet spot borta från handen och mindre i Munich Magneto 2022.
  • EVA-skum med medelhårdhet för att uppnå bättre bolleffekt.
  • Större motstånd tack vare dess 100 % kolkonstruktion.
  • Power racket på grund av dess diamantformat med hög balans.
  • Förstärkt struktur, som genererar en stabilare träff och är torsion.
  • Yta i 3k tyg som ger den större hårdhet.
  • Grov ytfinish som genererar lättnad och ökar effekterna.
  • En av de mest kraftfulla racket i Munich Padel 2022.

Vem är det till? Speciellt för de hårdast träffande spelarna eftersom den, på grund av sitt diamantformat och höga balans, erbjuder mer slag när man slår. Så det är ett powerracket som du får ut det mesta av situationer nära nätet med.

Varför kommer du att gilla det? För det är ett racket med fantastisk valuta för pengarna, som kombinerar de bästa materialen från märket samt en cool design. Den här säsongen presenteras den i svart med en grå logotyp och hela hjärtområdet i fluorescerande orange.

Ta reda på mer om varumärket MUNICH

Njut av denna sport med Munich Sport, ett prestigefyllt märke av sportutrustning som kommer in på padel denna säsong. Alla deras produkter är av exceptionell kvalitet, eftersom mycket ansträngning ägnas åt att forska och anpassa ny teknik i branschen.

Få i vår webbutik den nya kollektionen av Padel rackets, skor och andra tillbehör till bästa pris. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter