Wilson Blade Elite TX V2
  • Wilson Blade Elite TX V2
  • Wilson Blade Elite TX V2

Wilson Blade Elite TX V2

PVP: 1 755,20 kr
1 370,70 kr
-22% Wilson Padel
Wilson Blade padelracket Elite TX V2 | Förbättra ditt anfalls- och försvarsspel med Wilson padelrackete Elite TX V2 padelracket, perfekt för avancemang eftersom den är gjord av flexibla material
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Blade Elite TX V2 padelracket

Perfekta ditt spel med modellerna i mellanserien Wilson Padel 2023. Där kan du hitta det svarta och gröna padelrackete Elite TX V2 padelracket, en modell designad i en oversize form och medium balans så den är mycket väl kompenserad. Den ger också en exceptionell touch eftersom den innehåller mjukt gummi inuti.

För den yttre strukturen har glasfiber använts som förstärker ramen för att uppnå en mer solid struktur. Den innehåller också en ny hjärtdesign som ger större stabilitet samt det sublima greppet som genererar ett mycket bekvämt grepp. Slutligen har den 3D-typ grovhet på planen, så det kommer att förbättra våra effekter.

Wilson padelrackete Elite TX V2 i svart och grönt Detaljer, funktioner

  • Den nya Wilson padelrackete Elite TX V2 2023 har en droppform med medium balans.
  • Konstruktion med flexibla material, så det är lätt att leka med det.
  • Mångsidig racket med mycket sötma i beröringen.
  • Konstruktion med glasfiber, ett elastiskt material som ger fantastiska sensationer.
  • Smidig träff och inga vibrationer med det mjuka kärngummit.
  • Ny sublim greppdesign som genererar ett bekvämare grepp.
  • Förbättrar spin shots eftersom slagen har ruggats upp.
  • Ny Wilson 2023 mellannivå racketkatalog.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare på mellannivå som vill förbättra både anfall och försvar eftersom det är ett mycket välbalanserat racket med en mjuk touch, så det är väldigt lätt att spela med och du kommer att njuta av exceptionella sensationer.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det presenterar hela märkets kvalitet till ett oslagbart pris, så vi tror att det är ett av racket med bäst valuta för pengarna på marknaden. Du kommer också att älska dess svarta estetik, som framhäver logotypens detaljer och en del av hjärtat i fluorgrönt.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har den förberett de bästa idrottarna i världen och inom padel har den också gjort sitt bidrag.

Upptäck det varierade sortimentet av padelracket, skor, paletoväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter