Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Wilson Bela Cap II vit cap
  • Wilson Bela Cap II vit cap
  • Wilson Bela Cap II vit cap

Wilson Bela Cap II vit cap

PVP: 329,10 kr
273,70 kr
-17% Wilson Padel
Wilson Bela Cap II vit padelcap | Förhindra att solen bränner ditt ansikte med den nya Bela-capen från Wilson, som också ingår i Fernando Belasteguín-spelarens kollektion.

Wilson vit padelcap från Fernando Belasteguin

Den här säsongen skyddar du dig från solen med den nya kollektionen av capar från märket Wilson som du redan har tillgängliga i vår padelbutik online. En av dem är den vita Bela Cap som har designats med signaturen av spelaren Fernando Belasteguin på framsidan.

Material som polyester har använts för dess framställning, vilket ger större motståndskraft mot tvätt så att det inte tappar kvalitet. Å andra sidan är dess padelracket väldigt brett, perfekt för att skydda ansiktet från brännskador de dagar du leker utomhus.

Pro Raptor cap i rött, funktioner

  • Wilson Bela Cap har designats med ett justerbart kardborreband.
  • Sidorna är mikroperforerade för att förbättra svettventilationen.
  • Det bredaste padelracket för att skydda ansiktet från eventuella brännskador.
  • Tillverkad av polyester för större motståndskraft mot slitage.
  • Det är en del av samlingen av spelaren Fernando Belasteguín.
  • Nya tillbehör för att spela padel Wilson 2023.

Vem är det till? Detta tillbehör är perfekt för de personer som spelar padel eller utövar någon utomhussport, för vilka de behöver ett tillbehör som hjälper till att skydda dem från solen och förhindra brännskador på huden när de spelar.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är en del av den nya Fernando Belasteguín-kollektionen, vilket är anledningen till att den har designats i vitt med spelarens signatur på framsidan, utan att svettas kommer den att bli en av dina väsentligheter att ta med till matcher.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Det finns många idrottare som litar på Wilson Sport, ett varumärke med erkänd prestige inom sportvärlden som har vetat hur man anpassar sig till förändrade tider. Upptäck dess nya katalog med skor, kit och tillbehör för att spela padel.

Alla dess produkter är gjorda med kvalitetsmaterial och innovativa tekniska system för att anpassa sig till hela allmänhetens behov. Hitta de skor som passar dina behov bäst till ett bra pris.

Features År: 2023
Våra bästa produkter