Wilson Pro Staff V2 Elite
  • Wilson Pro Staff V2 Elite
  • Wilson Pro Staff V2 Elite

Wilson Pro Staff V2 Elite

PVP: 2 742,50 kr
2 467,71 kr
-11% Wilson Padel
padelracket Wilson Pro Staff V2 Elite | Få detta Wilson padelracket till bästa pris, en högpresterande modell som kännetecknas av sin breda sweet spot och mer bekväm touch
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Pro Staff V2 Elite 2023 padelracket

Vi presenterar den senaste kollektionen av produkter för att spela padel Wilson 2022. Upptäck det nya Pro Staff V2 Elite padelracket i orange och gula toner, en modell som kännetecknas av sin kontroll eftersom dess träffyta tack vare det runda formatet med balans är innehöll Det är mycket brett, vilket prioriterar kontroll över makt.

För sin konstruktion har den kombinerats med kol och glasfiber, vilket ger den bästa balansen mellan motstånd och elasticitet. Inuti har mjukt eva-gummi använts, så du kommer att njuta av en bekvämare beröring och mindre vibrationer. Slutligen har den grovhet, så att du kan skriva ut större effekter i alla dina bilder.

Wilson Pro Staff V2 Elite i orange och gula nyanser, funktioner

  • Wilson Pro Staff V2 Elite presenterar ett sublimt grepp med en handledsremssnöre som förbättrar ditt grepp.
  • Rund form med vikt nära handen vilket gör den till ett kontrollracket.
  • Kol- och glasfiberkonstruktion.
  • Mjukt eva-gummi inuti för en mycket bekväm touch.
  • Det låter dig utföra otroliga effekter med sin präglade textur.
  • Mycket bekvämt grepp med kombinationen av sublimt grepp och justerbart rep.
  • Skarpa hålsborrning som ger bättre känsla av kontroll vid slag.
  • Ingår i Wilsons padelracketkatalog för 2022.

Vem är det till? Lämplig för spelare på avancerad nivå som vanligtvis spelar till höger och gillar att förbereda poängen bakifrån eftersom det är en kontrollracket, med vilken dess sweet spot är bred och den kommer också att förlåta alla dina misstag.

Varför kommer du att gilla det? För det är en av modellerna med bäst valuta för pengarna eftersom den samlar alla märkets teknologier till ett bra pris. Du kommer också att älska den vid första anblicken eftersom den har en svart design med detaljer i gula och orangea toner, väldigt cool!

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padel, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen med padelracket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter