Wilson Pro Staff LT 2023
  • Wilson Pro Staff LT 2023
  • Wilson Pro Staff LT 2023

Wilson Pro Staff LT 2023

PVP: 3 181,30 kr
2 851,65 kr
-11% Wilson Padel
padelracket Wilson Pro Staff LT | Utmärkt kontroll och hanterbarhet med detta Wilson padelracket, en teknisk modell som också har en lätt konstruktion för krävande dam
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Wilson Pro Staff LT dam padelracket

Vi ställer till ditt förfogande den senaste kollektionen av Wilson Padel 2022 med riktigt fantastiska modeller så att du kan visa ditt bästa spel på banan. Vi presenterar det nya Pro Staff LT blå padelracket, en modell designad i en rund form och låg balans, så vi rekommenderar den till spelare som prioriterar kontroll mer.

Det är den lättaste modellen i Staff-serien, väger runt 355 gram, så den är väldigt hanterbar. Den uppvisar en kolkonstruktion, vilket ger den större motståndskraft. Kärnan är gjord av eva-gummi så vi kommer att ha mycket bra vibrationsdämpning utan att tappa kraft. Slutligen inkluderar den det nya skarpa hålperforeringssystemet och ett sublimt grepp som förbättrar greppet.

Wilson Pro Staff LT svart och blå, funktioner

  • Wilson Pro Staff LT är ett kontrollracket på grund av sin rundare form och inneslutna balans.
  • Lätt vikt, runt 355 gram, vilket gör den mycket hanterbar.
  • Konstruktion med kol, vilket ökar dess motstånd.
  • Eva gummikärna som genererar en behaglig touch utan att försumma dess kraft.
  • Sublim manschettdesign för ett bekvämare grepp.
  • Grov yta som förbättrar effekterna.
  • Skarpa hålsborrningssystem som ger överlägsen prestanda.
  • Ingår i Wilsons padelracketkatalog för 2022.

Vem är det till? Eftersom det är en lättare modell rekommenderar vi den till både tjejer och killar som letar efter ett hanterbart kontrollracket eftersom det lätt kan flyttas och även har en bred träffyta, vilket hjälper dig att returnera de mest off-center bollar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den kommer att förlåta alla dina misstag tack vare sin breda sweet spot, så att du inte kommer att göra så många optvingade fel. Den återkommer också med en ny och coolaste design, som kombinerar färgen svart med ett blått hjärta, ram och logotyp som gör den till den mest spektakulära.

Ta reda på mer om varumärket WILSON

Vi vet alla att Wilson Sport har många års erfarenhet av sportens värld. Sedan 1914 har det förberett de bästa atleterna i världen och har även gjort sitt bidrag inom padel, med Fernando Belasteguín som den största representanten på WPT-banorna.

Upptäck den kompletta katalogen med padelracket, skor, padelväskor och andra tillbehör som ger dig bästa prestanda och en oklanderlig finish. Tveka inte och utrusta dig själv med den här säsongens nyheter, de kommer att erövra dig!

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk
Våra bästa produkter