Vibora Belcher Classic fiber 2024
  • Vibora Belcher Classic fiber 2024
  • Vibora Belcher Classic fiber 2024

Vibora Belcher Classic fiber 2024

PVP: 1 206,70 kr
1 206,16 kr
-1% Vibora
Vibora Belcher Classic fiber A000448 | Upptäck hanterbarheten och designen hos Vibora Belcher Classic fiber 2024 padelracket, perfekt för att förbättra ditt spel. Känn utvecklingen på banan!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Vibora Belcher Classic fiber padelracket

Upptäck excellens och komfort i spelet med Vibora Belcher Classic fiber 2024. Detta padelracket, med sin rundade design och avancerad teknologi, är den idealiska partnern för dem som tar sina första steg i den spännande padelvärlden. Designad för att erbjuda optimal prestanda och oöverträffad hantering, kommer Belcher Classic fiber att hjälpa dig förbättra ditt spel med varje match.

Vibora Belcher Classic fiber 2024 innehåller material av högsta kvalitet som garanterar hållbarhet och en mjuk kontakt med bollen. Dess struktur är utformad för att underlätta lärande och utveckling för mellannivåspelare, vilket gör att varje slag blir en ny möjlighet att finslipa din teknik på padelbanan.

Egenskaper hos Vibora Belcher Classic fiber 2024 padelracket

  • Brett sweet spot, förlåter misstag och förbättrar precisionen tack vare dess låga balans och runda form.
  • EVA soft skum som minimerar vibrationer och ger en mjuk och bekväm känsla.
  • Glasfiber i konstruktionen för överlägsen elasticitet och anpassningsförmåga vid varje slag.
  • Exceptionell hanterbarhet, idealisk för nybörjare som vill utveckla sitt spel effektivt.
  • Fantastisk design som kommer att få dig att lysa på banan.
  • Tillhör Viboras padelracketkollektion för 2024.

Vem är den avsedd för?

Vibora Belcher Classic fiber 2024 är särskilt designad för mellannivåspelare eller nybörjare som söker ett padelracket för att förbättra sin teknik och njuta av varje match. Dess balans och design främjar snabb anpassning och mer effektivt spel.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i Vibora Belcher Classic fiber 2024 inte bara för dess prestanda utan också för dess estetik. Den svarta färgen med blå detaljer ger en modern och dynamisk touch som kommer att få dig att skina på banan. Kvalitet och stil inom räckhåll till ett oslagbart pris.

Upptäck mer om märket Vibora

Vibora, synonymt med innovation och kvalitet, har i många år lett padelracketmarknaden med modeller som utmärker sig för sin design och funktionalitet. Varje racket är en återspegling av märkets engagemang och dedikation till sporten, alltid strävandes efter att överträffa spelarnas förväntningar.

Att välja ett Vibora padelracket betyder att välja en väg av framgång och förtroende. Med varje lanserad modell har Vibora visat att excellens och engagemang för innovation är grunden för deras arv. Belcher Classic fiber 2024 är ett tydligt exempel på denna ande, som förenar tradition och modernitet i ett racket som kommer att föra dig till seger.

Features Form: Runda Nivå: Initiering, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter