Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Pack Vibora Elite Team 3 Rör
  • Pack Vibora Elite Team 3 Rör

Pack Vibora Elite Team 3 Rör

PVP: 181,01 kr
131,10 kr
-28% Vibora
3 Rör Vibora Elite Team bollar | Utmärkt prestanda på planen med dessa Vibora padelbollar, nu i ett paket med 3 båtar så att du kan spara pengar och kunna spela längre

3 Rör Vibora Elite Team padelbollar

För den som vill spara pengar presenterar vi paketet med 3 burkar Vibor-a Padel Elite Team bollar, en billig boll som erbjuder utmärkt prestanda under spelet. Således kan den användas för träning eller tävling eftersom den erbjuder en enhetlig och livlig båt samt lång varaktighet.

Varumärket har använt kvalitetsmaterial för sin tillverkning, vilket förstärker filten för att hålla dess prestanda intakt. Dessutom är alla båtar hermetiskt förseglade, vilket bibehåller trycket. Till slut är alla gula, vilket ger utmärkt sikt på banan.

Paket med 3 flaskor Vibor-a Elite Team, funktioner

  • Få totalt 9 enheter med bollpaketet Vibor-a Elite Team.
  • De behåller sina fördelar med användning.
  • Billiga paddelbollar som erbjuder hög tävlingsprestanda.
  • De skapar ett dynamiskt och snabbt spel.
  • Enhetlig flygning och större komfort vid träff.
  • Ny modell av Vibora Padel 2022 paddelbollar.

Vem är det till? Du kan använda dem både för din träning med vänner och för högpresterande tävlingar eftersom de erbjuder utmärkt prestation på banan. Dessutom behöver du inte byta dem lika ofta eftersom de bibehåller sina fördelar över tid.

Varför kommer du att gilla det? För med paketet med bollar kommer du att spara pengar eftersom genom att köpa paketet bollarna är billigare än individuellt. De syns också tydligt på banan tack vare deras gula design och svarta logotyp.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleksordningen Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknologierna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter