Overgrips Vibora 12 unidades perforados blancos
  • Overgrips Vibora 12 unidades perforados blancos

Overgrips Vibora 12 enheter perforerad vit

PVP: 414,00 kr
205,96 kr
-51% Vibora
Få ett perfekt grepp om ditt padel racket med påsen med 12 vita Vibora-overgrips med perforerad yta, perfekt för varma dagar

Overgrips Vibora 12 enheter perforerad vit

Få de vita perforerade padelhandtagen i en grå väska med 12 enheter till bästa pris, ett tillbehör från kollektionen Vibora 2022. De erbjuder ett mycket bekvämt grepp, eftersom deras tjocklek är medium och strukturen har mikroperforeringar, så att de torkar snabbt .

Å andra sidan har firman använt en ny formel för att se till att de håller sig i gott skick längre, så att du inte behöver byta övergrepp mitt i matchen. Dessutom är bullpadel overgripsväskan mycket billigare.

Vibora väska 12 vita perforerade övergrepp, funktioner

  • Den perforerade och vita Vibor-a säljs i en förpackning om 12 enheter.
  • Du sparar pengar på att köpa paketet med 12.
  • De låter dig anpassa padel rackets handtag till din hand.
  • De behåller sina egenskaper under en längre tid.
  • Medeltjocklek och perforerad yta.
  • Nya tillbehör till padel Vibora Padel 2022.

Vem är det till? Riktar sig till alla spelare som behöver öka tjockleken på sitt grepp, eftersom med de nya Vibor-a overgrips kan du förbättra ditt grepp samt hålla händerna torra under hela matchen.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare dess medeltjocklek kommer du inte att tappa känslor när du tar padel racket. De förhindrar också skador eller skav på händerna så att du kan spela i timmar utan obehag. Dessutom, eftersom de är vita, ser de bra ut med vilken padel racket som helst.

Ta reda på mer om varumärket VIBORA

Njut av de bästa sensationerna på banan med Vibora Padel, ett varumärke som har mer och mer prestige bland allmänheten. Och det är att han har varit i padel i många år och utrustat spelare av storleken Maxi Gabriel, Alba Galán, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Hitta din bästa allierade på banan tack vare den nya kollektionen av Vibora Padel rackets, skor, textilier och andra tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen, teknikerna och designen för att ge exceptionell prestanda under spelet.

Features År: 2022
Våra bästa produkter