Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Vibora Black Mamba Classic Edition
  • Vibora Black Mamba Classic Edition

Vibora Black Mamba Classic Edition

PVP: 2 358,51 kr
2 122,70 kr
-10% Vibora
Vibora Black Mamba Classic Edition padel racket | Ny utgåva av Vibora classic, ett mångsidigt padel racket som erbjuder den bästa balansen mellan kraft, kontroll och komfort för erfarna spelare.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Vibora Black Mamba Classic Edition Amarilla

Ge inte upp några poäng till dina rivaler med det gula Black Mamba Classic Edition padel racket, en välkänd modell som du hittar i den nya kollektionen Vibora Padel 2022. Den erbjuder stor mångsidighet tack vare sitt överdimensionerade format och centrerade balans så att du kommer att ha kraften och kontrollen du behöver.

Å andra sidan erbjuder den mycket bra bollutbyte samt sensationer vid slag eftersom mjukt eva-gummi har använts inuti. För exteriören har företaget använt kvalitetsmaterial som till exempel den senaste generationens kol genom hela strukturen och 3k-tyg på ytan för större motstånd.

Vibor-a Black Mamba Classic Edition gul, funktioner

  • Vibora Black Mamba Classic Edition har en överdimensionerad form och innesluten balans.
  • Bra bolleffekt och mindre vibrationer med det mjuka eva-gummit inuti.
  • Mångsidig padel racket med mycket sötma i beröringen.
  • Konstruktion av koltyg för en solid struktur.
  • 3k tygyta som ger den större motstånd.
  • Slät materialdesign med gul ormlogotyp.
  • Finns i kollektionen Vibor-a 2022 padel racket.

Vem är det till? Fokuserad på spelare på avancerad nivå som letar efter en balanserad racket, det vill säga en som låter dem ta sina bästa slag både från baksidan av banan och nära nätet.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för dess prestanda på banan utan också för dess sofistikerade design. Njut av de bästa vibora-finishen, i den här utgåvan kommer den tillbaka med en exponerad kolfiberdesign och spektakulära gula detaljer!

Ta reda på mer om varumärket VIBOR-A

Njut av denna sport med Vibora, ett spanskt varumärke med erkänd prestige inom padeltennis. Det finns många år av företagets historia, som utrustar spelare av storleken Maxi Gabriel, Jacobo Blanco eller Belén Montes.

Gilla dem och utrusta dig själv med deras nya kollektion av Padel rackets, utrustning och tillbehör. Alla är gjorda med de bästa materialen och teknikerna för att ge oslagbara sensationer under spelet.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk, Mjuk
Våra bästa produkter