Protector Royal Padel Negro Raya Naranja Azul
  • Protector Royal Padel Negro Raya Naranja Azul

skyddande Royal Padel Black Stripe Orange Blue

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Black Stripe Orange Blue | Skaffa detta tåliga Royal Padel-racketskydd, tillverkat av kvalitetsmaterial samt en grov yta för bättre skydd.

Royal Padel racketskydd Black Orange Blue Stripe

Håll ditt padel racket i gott skick längre med det svarta RP padelskyddet med en blå och en orange rand, ett tillbehör tillverkat av kvalitetsmaterial som du kan hitta i den senaste Royal Padel 2021-kollektionen.

Den har slitstarka material och en grov yta för att effektivt motstå stötar eller repor som kan uppstå under spelet. Dessutom är den lätt att sätta på och tack vare sitt starka fästlim står den tidens tand.

Paddelskydd RP blå, gul och vit, funktioner

  • Svart RP-skydd med blå och orange rand har grov yta
  • Den innehåller lim för att placera den snabbt.
  • Den säljs styckvis.
  • Den passar perfekt med ramens bredd.
  • Ganska lätt så den förändrar inte vikt eller balans.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2021 padel racket.

Vem är det till? För varje man eller kvinna som spelar padel regelbundet och vill förlänga livslängden på sitt padel racket, eftersom Royal Padel-skyddet skyddar mot slumpmässiga stötar och stötar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den anpassar sig till alla former av racket, så du kan använda den oavsett racket. Dessutom är designen väldigt originell eftersom den kombinerar svart med en blå rand och en annan i orange utöver den vita logotypen.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter