Star Vie Hard Eva Kenta svart 2024 backpack
  • Star Vie Hard Eva Kenta svart 2024 backpack
  • Star Vie Hard Eva Kenta svart 2024 backpack

Star Vie Hard Eva Kenta svart 2024 backpack

PVP: 713,05 kr
635,72 kr
-11% Star Vie
Star Vie Hard Eva Kenta svart | Ryggsäcken Star Vie Hard Eva Kenta svart 2024 kombinerar stil och funktionalitet för padelspelare. Rymlig, bekväm och med säkra fack

Star Vie Hard Eva Kenta svart 2024 ryggsäcken

Förbered dig för att erövra padelbanan med backpack Star Vie Hard Eva Kenta svart 2024, en nödvändig accessoar för varje padelspelare. Dess moderna design i svart smälter samman med funktionalitet och robusthet, vilket gör den till ett perfekt val både för banan och för arbete.

Star Vie Hard Eva Kenta ryggsäcken utmärker sig med sin stora kapacitet och skyddade fack för elektroniska enheter. Med en intelligent och mångsidig design är denna ryggsäck idealisk för att bära din padelutrustning och personliga tillhörigheter med maximal komfort och säkerhet.

Egenskaper backpack Star Vie Hard Eva Kenta Svart 2024

  • Stor kapacitet med centralt fack för padelracket och utrustning.
  • Skyddat fack för elektroniska enheter, så du kan använda den för arbete.
  • Ländstöd och justerbara handtag för större komfort under transport.
  • Separat ventilerat fack för skor.
  • Stötsäker struktur med hållbara material som Polyester Basket och Hard Eva.
  • Tillhör Star Vie 2024 padeltillbehörskollektion.

Vem är den riktad till?

Star Vie Hard Eva Kenta backpack är avsedd för padelspelare som behöver bära sin utrustning och elektroniska enheter på ett säkert och stilfullt sätt. Den är perfekt för spelare som söker en funktionell accessoar både för banan och för det dagliga livet.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna ryggsäck för dess sofistikerade design och funktionalitet. Dess lagringskapacitet och bekvämlighet vid transport gör den till ett nödvändigt val för aktiva och professionella spelare som rör sig mellan banan och arbetet.

Lär dig mer om märket Star Vie

Star Vie är ett erkänt varumärke i padelvärlden, känt för sin kvalitet och innovativa design. Deras produkter återspeglar åtagandet till excellens och är utformade för att uppfylla de mest krävande spelarnas behov.

Features År: 2024
Våra bästa produkter