Star Vie Aquila Speed 2024
  • Star Vie Aquila Speed 2024
  • Star Vie Aquila Speed 2024

Star Vie Aquila Speed 2024

PVP: 2 232,40 kr
2 012,25 kr
-10% Star Vie
Star Vie Aquila Speed PSTAS11000 | Upptäck det nya padelracket Star Vie Aquila Speed 2024, din partner för ett offensivt spel och exceptionell kontroll. Upplev bollutsläpp som aldrig förr och utveckla ditt spel med den mest avancerade tekniken!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket Star Vie Aquila Speed

Upptäck den nya Aquila Speed, ett padelracket från Star Vie som kommer att vara din perfekta medspelare på banan. Detta racket utmärker sig med sin Ultra Speed Soft-teknik och ultra mjuka gummi, vilket ger dig enastående hanterbarhet och en oöverträffad bollutsläpp. Aquila Speed är den perfekta partnern för offensiva spelare som önskar ett bekvämt racket som följer dem i deras utveckling och förbättring i spelet.

Modellen Aquila Speed från 2024 tar inte bara ditt spel till nästa nivå, utan blir också en förlängning av din arm i varje match på padelbanan. En design som man faller för och teknologier som lockar varje spelare som söker efter perfektion i varje slag.

Egenskaper för Aquila Speed-racket

  • 100% 3K-karbonkomposition i plan och tubform för robusthet och hållbarhet.
  • Power Balance optimerar viktfördelningen och ger en större balans mot racketens huvud.
  • Ultra Speed Soft-tekniken ger bättre kontroll och en utmärkt bollutsläpp.
  • Reinforcement Torsion System minskar vibrationerna mot racketens handtag.
  • Anatomic Bridge Design i racketens hjärta underlättar ett bekvämare grepp.
  • Ingår i Star Vie-racketsamling 2024.

Vem är det riktat till?

Aquila Speed är det första valet för padelspelare som söker inte bara kontroll, utan också en framstående bollutsläpp. Speciellt utformad för offensiva kämpar anpassar sig detta racket underbart för dem som önskar ett flytande och kraftfullt spel på banan.

Varför kommer du att gilla det?

Modellen Aquila Speed presenterar sig som en pärla i Star Vie's nya 2024-säsong. Dess prestanda, berikade med toppmoderna teknologier, höjer inte bara ditt spel, utan är också ett klart bevis på märkets åtagande att innovation och kvalitet i varje design.

Lär dig mer om Star Vie-märket

Sedan dess början har Star Vie varit synonymt med kvalitet och engagemang i padelvärlden. Dess historia är präglad av en konstant strävan efter perfektion, genom att skapa racketar som inte bara är spelinstrument, utan verkliga verk av teknik tillämpad på sporten.

Star Vie har varit, är och kommer alltid att vara en referenspunkt i padelvärlden, inte bara för kvaliteten på sina produkter utan också för sitt engagemang i spelarsamhället. Märket har aktivt deltagit i sportens utveckling och marknadsföring, vilket är en integrerad del av padelns globala utveckling.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-370 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter