Padelskydd Star Vie PVC verde
  • Padelskydd Star Vie PVC verde

Padelskydd Star Vie PVC verde

PVP: 98,73 kr
87,21 kr
-12% Star Vie
Robust padelskydd Star Vie PVC grön | Att ditt racket inte utsätts för slag mot glaset eller faller med det nya PVC-skyddet från Star Vie-företaget designat med en grov finish för bättre skydd

Paddelskydd Star Vie PVC verde

Förhindra att ditt racket går sönder på grund av slag mot glaset med de nya skydden från varumärket Star Vie, nu tillgängliga i vår padelbutik online. En av dem är det gröna PVC-skyddet, designat med en grov finish för att ge din racket maximalt skydd.

Detta tillbehör är mycket lätt att ta på eftersom du bara behöver ta bort papperet från baksidan och placera det på hela ramen. Å andra sidan är den mycket motståndskraftig tack vare de material som används vid tillverkningen, så du behöver inte oroa dig för att den ska förlora sitt lim med tiden.

Padelskydd Star Vie i grönt, egenskaper

  • Star Vie-skyddet har designats i svart med gröna detaljer.
  • Grov design för bättre skydd av racket.
  • Högkvalitativt lim så att det inte tappar motstånd vid användning.
  • Den är den lättaste, den lägger ingen vikt till ditt racket.
  • Det tar inte lång tid att sätta den på din racket.
  • Finns i den nya kollektionen av tillbehör till Star Fri 2023-racket.

Vem är det till? Perfekt för försiktiga spelare som vill skydda sitt racket medan de spelar padel, eftersom detta tillbehör hjälper till att minska effekten av slag mot glaset eller fall, för att förlänga livslängden på ditt racket.

Varför kommer du att gilla det? För det är väldigt lätt att ta på så det tar inte lång tid. Du kommer också att gilla den för dess svarta design med bokstäverna i märkets namn i vitt och detaljer i grönt, perfekt att matcha med ditt padelracket.

Ta reda på mer om varumärket STARVIE

Byt till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och använder alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av deras nya kollektion av padelracket, kit, paletoväskor och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features År: 2023
Våra bästa produkter