Protector Bullpadel Negro
  • Protector Bullpadel Negro

skyddande Bullpadel Negro

51,75 kr
Bullpadel
Håll racket i gott skick med detta padelskydd designat av Bullpadel, det ger optimalt skydd utan att ändra balans och prestanda

skyddande Bullpadel Negro

Handla innan ditt racket drabbas av ett slag genom att köpa bullpadelskyddet i svart. Den har tillverkats med motståndskraftiga material, så den står emot alla slumpmässiga stötar eller stötar som kan orsakas mot golvet eller glaset.

Tack vare det inbyggda limmet är det mycket lätt att placera. Du behöver bara centrera den på ramen, ta bort tätningen och fästa den lite i taget. Dessutom passar den till vilken padel racket som helst och har rätt mått för att passa perfekt.

Bullpadel skyddande i svart, analys

  • Det svarta bullpadelpadel racketskyddet är smidigt.
  • Det ger större motstånd mot stötar.
  • Innehåller kvalitetslim för en stark och varaktig fixering.
  • Säljes styckvis.
  • Det påverkar inte prestandan eller balansen hos ditt padel racket.
  • Ny kollektion av Bullpadel padeltillbehör.

Vem är det till? Riktar sig till alla spelare som vill förlänga livslängden på sitt racket och skydda det från skador genom slag. Det är därför de behöver ett kvalitativt och motståndskraftigt skydd som tål friktion och repor.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin svarta design är den ganska diskret, så den kan kombineras med vilket padel racket som helst. Den anpassar sig också till alla ramar, oavsett storlek eller form på racket.

Ta reda på mer om varumärket BULLPADEL

Gå med i BullPaddel-teamet, ett av de mest prestigefyllda varumärkena på marknaden. Hans ständiga arbete har gjort det möjligt för honom att ta fram en ny kollektion av Padel rackets anpassade för alla typer av publik och spelstilar.

Dessutom kompletterar den sin katalog med skor, kläder, väskor och accessoarer för att utrusta dig som en mästare. Spelare av storleken Paquito Navarro, Maxi Sánchez Alejandra Salazar eller Cata Tenorio representerar företaget på alla banor.

Features År: 2020
Våra bästa produkter