Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequeras Starvie Negra Star Dorada 2021
  • Muñequeras Starvie Negra Star Dorada 2021
  • Muñequeras Starvie Negra Star Dorada 2021

Black Starvie Armband Gold Star 2021

87,21 kr
Star Vie
Padelarmband Starvie Black Star Gold 2021 | Undvik skador med dessa korta armband från Star Vie, ett tillbehör med utmärkt prestanda och design för att undvika dåliga gester eller handledsskador

Korta armband Star Vie Black and Gold

Om luftfuktigheten i dina armar stör dig föreslår vi de svarta padelarmbanden med guld Star, ett tillbehör tillverkat av de bästa Star Vie 2021 tygerna. De har tillverkats med kvalitetstyger och du kan få dem i förpackningar om 2 enheter! välj mellan olika färger!

De är elastiska och passar perfekt till din handled, vilket också hjälper dig att få mer skydd av leden och undvika dåliga gester. De absorberar även svettdroppar för att hålla händerna torra och har därmed ett starkt grepp under hela matchen.

Korta svarta armband med guldlogotyp, funktioner

  • Paket med 2 enheter av Starvie Negra Star Dorada 2021.
  • Lös passform med kombinationen av tekniska fibrer.
  • De förhindrar fukt på händerna för ett torrt grepp.
  • De förlorar inte egenskaper vid användning.
  • Svart design och guldlogga men de finns även i andra kombinationer.
  • Katalog med tillbehör för Star Fri 2021-spelare.

Vem är det till? De är det perfekta tillbehöret för alla spelare som besväras av svett på armarna och behöver korta men kvalitetsarmband som absorberar överflödig fukt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom de har tillverkats med kvalitetsmaterial som inte tappar egenskaper med tiden eller med tvätt. Du kommer också att älska den nya svarta designen och guldlogotypen, den mest eleganta i kollektionen!

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim eller Carolina Navarro.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter