Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Muñequera Star Vie Negra Star Red 2021
  • Muñequera Star Vie Negra Star Red 2021
  • Muñequera Star Vie Negra Star Red 2021

Star Fri Black Armband Star Red 2021

87,21 kr
Star Vie
Padelarmband Star Vie Black Star Red 2021 | Skaffa detta fantastiska långa armband från Star Vie, de ger det bästa stödet samt total fuktupptagning så att inget stör dig

Långt armband Star Vie Black and Red

Upptäck det breda sortimentet av tillbehör som Star Vie 2021 ställer till ditt förfogande den här säsongen. Köp Star Red svart padelarmband, ett tillbehör som säljs individuellt som förhindrar att racket glider från händerna och bibehåller ett starkt grepp hela tiden.

Tack vare sin längre storlek har den en stor absorptionsförmåga och du kan även njuta av en lös passform med kombinationen av stickade och elastiska tyger. För att avsluta försäkrar vi dig om att du kommer att kunna använda den för fler spel eftersom den behåller sina fördelar.

Star Vie svart armband med röd logotyp, funktioner

  • Star Vie Negra Star Red 2021 säljs löst, individuellt.
  • Stor storlek ca 10 x 8 cm.
  • Bra absorption tack vare kombinationen av tyger.
  • Kombinera det svarta med den röda stjärnan.
  • Det begränsar ledens rörelse.
  • Star Fri 2021 accessoarkollektion.

Vem är det till? Vi rekommenderar dessa långa armband till alla er som tränar hårt fighting varje punkt till slutet, det är därför du behöver ett tillbehör för att torka din svett och alltid ha ett bra grepp.

Varför kommer du att gilla det? För med sin svarta design med en röd logotyp kan du enkelt kombinera den med vilket kit som helst. Den finns dock även i andra färger Välj den du gillar mest!

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har han stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim eller Carolina Navarro.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter