Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Gorra Star Vie Negra 2021
  • Gorra Star Vie Negra 2021
  • Gorra Star Vie Negra 2021

Star Fri Black Cap 2021

PVP: 208,43 kr
153,03 kr
-27% Star Vie
Padel Cap Star Fri Black 2021 | Få denna Star Vie padelkeps till bästa pris, perfekt för att undvika svettningar och ljusstrålar, och erbjuder dig stor komfort hela tiden

Star Vie Svart teknisk keps med vit logga

Njut av fantastiska upplevelser på banan med våra tillbehör för att spela padel. Köp den svarta padelkepsen från Star Fri 2021-katalogen, ett tillbehör som du kan använda både för sport och för att ta en promenad under de varmaste dagarna.

Den har tillverkats med lätta och motståndskraftiga tyger för större komfort när den väl tagits på. Den har också en justerbar rem baktill och vi försäkrar dig att den behåller sin prestanda över tid. För att avsluta erbjuder den en hög absorptionsförmåga.

Star Vie svart keps, funktioner

  • Star Vie Negra 2021 har en justerbar rem för perfekt passform.
  • Den kombinerar lätta och motståndskraftiga material för större komfort.
  • Svart design, vit logga och röda detaljer.
  • Innerfoder för bättre absorption.
  • Ger ett tydligt synfält.
  • Nya tillbehör för att spela padel Star Fri 2021.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den idealisk för både pojkar och flickor eftersom den har en unisex-design och fyller sin funktion perfekt: att skydda mot svettningar och solstrålar.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom dess justerbara rem gör den extremt bekväm och anpassar sig till alla spelare. Dessutom gör dess svarta design den till en klassiker eftersom den kombineras med alla padelsatser.

Ta reda på mer om varumärket STAR VIE

Gå till ett av företagen med bäst rykte inom padel: Star vie. Det har en lång historia i branschen och tillämpar alltid den senaste tekniken på sina produkter för att möta spelarnas behov.

Njut av dess nya kollektion av Padel rackets, kit, padelrack och andra tillbehör, vi är övertygade om att du kommer att hitta den som passar dig bäst. Dessutom har den stöd från topp tio spelare på World Padel Tour som Mati Díaz, Marcel Jardim, Carolina Navarro eller systrarna Alayeto.

Features Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter