Siux Match Pro 24x3 bollar
  • Siux Match Pro 24x3 bollar

Siux Match Pro 24x3 bollar

PVP: 1 645,50 kr
1 206,15 kr
-27% Siux
Siux Match Pro bollar 24 burkar x 3 enheter | Känn skillnaden i varje spel tack vare lådan med 24 burkar Siux Match Pro-bollar, snabba bollar för att öka farten i ditt spel

Siux Match Pro 24x3 bolllåda

Utnyttja dina matcher och träningar till fullo med lådan med 24 burkar Siux Match Pro 2023 bollar. Varje burk innehåller 3 enheter av snabba gula bollar designade för att prestera på högsta nivå. Dessa bollar har en förstärkt kärna av högkvalitativt gummi och en blandning av material i filten, vilket garanterar ett precist spel och enastående hållbarhet på vilken bana som helst.

Tillverkade av förstklassiga material, är dessa bollar idealiska för intensiva matcher och krävande träningar. Dessutom, genom att köpa lådan med 24 burkar, får du stort värde och sparar pengar jämfört med att köpa enskilda burkar.

Egenskaper för lådan med Siux Match Pro 2023-bollar

  • Låda med 24 burkar bollar, vilket är billigare än att köpa enskilda burkar.
  • Enhetlig flykt för ett mycket mer bekvämt spel.
  • Hög studsande, hållbara och tåliga bollar, perfekta att använda med dina favorit Siux-rack.
  • Tillverkade av material av högkvalitativ ull och filt.
  • Siux 2024 bollkollektion.

Vem är den avsedd för? Denna låda Siux Match Pro 2023-bollar är designad för de som söker enastående prestanda i varje poäng. Den är perfekt för högintensiva matcher såväl som för krävande träningar, och erbjuder ett snabbt spel och en snabbare studs.

Varför kommer du att gilla den? Du kommer att älska det utmärkta pris-kvalitet-förhållandet för denna låda med bollar. Du sparar pengar genom att köpa lådan med 24 burkar, vilket gör att du kan njuta av en konstant tillgång till kvalitetsbollar till ett överkomligt pris.

Läs mer om Siux-märket

Siux är ett välrenommerat märke inom padelvärlden, känt för sitt åtagande om kvalitet och innovation. Deras arv inom padel är obestridligt, och varje produkt de erbjuder är ett vittnesbörd om deras passion och erfarenhet.

Vänta inte längre och höj ditt spel med lådan med 24 burkar Siux Match Pro 2023-bollar. Utnyttja detta erbjudande och känn skillnaden i varje match!

Features År: 2023
Våra bästa produkter