Siux Viking IV
  • Siux Viking IV
  • Siux Viking IV

Siux Viking IV

PVP: 1 415,13 kr
877,05 kr
-39% Siux
Glasfiberskyffel Siux Viking IV | Oslagbara sensationer med det gröna Siux Viking IV padelracket, en modell som kännetecknas av sin söta touch såväl som sin mångsidighet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Viking IV padelracket

Få de bästa resultaten i både anfall och försvar med det nya gröna Viking IV padelracket, en modell som du kan hitta i den nya kollektionen av Siux 2023. Den tillhör märkets mediumserie och kännetecknas av sin balans, ger kraft och kontrollera lika tack vare den överdimensionerade designen och medelbalansen.

Flexibla material har använts för dess tillverkning, så det är inget tekniskt racket och du kommer snabbt att vänja dig vid det. Den kombinerar glasfiber på planen med mjukt eva-gummi på insidan, vilket ger bra kuleffekt och mindre vibrationer. Strukturen har också förstärkts för att göra den mer motståndskraftig mot slag eller stötar.

Green Viking IV mångsidig padelracket, egenskaper

  • Siux Viking IV har designats i en droppform och har en medium balans.
  • Mångsidigt padelracket och snabb anpassning vid användning av flexibla material.
  • Den ger bra spelbarhet tack vare sin glasfiberkonstruktion.
  • Mjukt padelracket, som ger en mycket bra bolleffekt.
  • Mjukt eva-gummi inuti, ett mjukt gummi som minskar vibrationer.
  • Slät finish, utan strävhet och glänsande.
  • Antivridbro för att uppnå en mycket bekvämare träff.
  • Ett av de mångsidiga padelracket i Siux Padel 2023.

Vem är det till? Fokuserade mer på spelare på medelnivå eller nybörjare som vill ta ytterligare ett steg i sin progression då det är ett balanserat racket, det vill säga med bra kontroll och kraft samt ger mycket bra sensationer när man slår.

Varför kommer du att gilla det? För från första dagen kommer du att känna dig bekväm med det, eftersom det är ett snabbt anpassningsbart racket som hjälper dig att förbättra ditt spel. Den presenterar också en väldigt cool design i svarta och gröna detaljer, med en slät och glänsande finish för att blända på banan.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter