Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux SX6 kvinna
  • Siux SX6 kvinna
  • Siux SX6 kvinna

Siux SX6 kvinna

PVP: 1 524,83 kr
1 524,29 kr
-1% Siux
Siux SX6 Damracket för tjej | Fantastisk touch med Siux SX6 Woman kontrollracket, en modell designad för tjejer som gillar att placera bollen och lägga märke till varje bollträff
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux SX6 Dam Padelracket

Njut till fullo av den nya kollektionen av Siux Padel 2022-produkter, med modeller till mycket för pengarna. Köp SX6 Woman padelracket i rosa och lila, perfekt för tjejer som söker kontroll eftersom det sticker ut för sin breda sweet spot, är väldigt lätt och mjuk att ta på.

För detta har den tillverkats med glasfiber, ett elastiskt material som förbättrar dess spelbarhet. Mjukt gummi har använts för kärnan, så det absorberar vibrationer mycket bra och ger mycket bra uteffekt på långsammare bollar. För att avsluta har strukturen förstärkts, vilket uppnår större styvhet vid slag.

Siux SX6 Kvinna rosa och lila, egenskaper

  • Siux SX6 Woman genererar en snabb anpassning av spelaren.
  • Runt format med balans nära handen för att erbjuda oslagbar kontroll.
  • Glasfiber har använts i dess konstruktion.
  • Förstärkt struktur för att uppnå större motstånd mot slag.
  • Lätt damracket, cirka mellan 355 - 370 gram.
  • Bra bolleffekt tack vare den mjuka eva gummikärnan.
  • Den tillhör katalogen över racket för nybörjare Siux Padel 2022.

Vem är det till? Lämplig för tjejer som spelar regelbundet, med medelhög spelnivå och som letar efter ett lätt kontrollpadelracket, eftersom SX6 för tjejer erbjuder en bred träffyta.

Varför kommer du att gilla det? Förutom dess fantastiska funktioner kommer du att älska dess förnyade bild. Den har en fantastisk finish med sin estetik i rosa och lila, en av de coolaste padelracket för tjejer som du kan hitta på marknaden!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter