Siux Black Carbon Revolution 3K
  • Siux Black Carbon Revolution 3K
  • Siux Black Carbon Revolution 3K

Siux Black Carbon Revolution 3K

PVP: 3 280,03 kr
1 754,66 kr
-47% Siux
padelracket Siux Black Carbon Revolution 3K | Spela med den nya samlingen av Siux-racket där du kan hitta Black Carbon Revolution 3K-modellen som ger dig det bästa attackerande och offensiva spelet
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket de padel Siux Black Carbon Revolution 3K 2023

Välj rätt racket i vår omfattande katalog där du kan hitta ett brett utbud av modeller beroende på din nivå och typ av spel. Köp Black Carbon Revolution 3K som du hittar i den nya Siux 2023-kollektionen. Med en rund form och låg balans erbjuder den dig ett hybridspel så att du kan få poängen både från botten av banan och nära.

Tack vare sitt format erbjuder den en bred sweet spot, så på banan kommer den att erbjuda dig stor hanterbarhet för att reducera off-center bollar. Dess struktur kombinerar glasfiber med en 3K kolförstärkning, vilket ger oss bra kontroll utan att ge upp kraften. Dess eva högminne gummikärna med vilken du kan slå kraftfulla skott eftersom den erbjuder en snabb återhämtning.

Siux Black Carbon Revolution 3K, egenskaper

  • Siux Black Carbon Revolution har designats med en rund form och innehöll balans.
  • Mångsidig racket som ger dig det bästa av varje spel.
  • 3K kolfiberramar för större motstånd mot slag och stötar.
  • Eva högminne gummikärna för en fantastisk mjukhet vid beröring.
  • Ytor i glasfiber för en mer flexibel touch.
  • Bred sweet spot för att minska bollar utanför centrum.
  • Slät finish i svart med röda detaljer.
  • Finns i den nya kollektionen för Siux Padel 2023 på hög nivå.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelaren på hög nivå som letar efter ett racket som kan anpassas till alla typer av spel, eftersom Revolution 3K-modellen låter dig spela ett anfallsspel men utan att lämna kontrollen bakom dig för att uppnå större precision i varje träff.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det tack vare sin form och balans är ett mycket bekvämt racket som ger dig stor hanterbarhet på banan. Den har även designats i svart med detaljer i rött och guld, utan tvekan en mycket elegant kombination.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter