Siux Fenix II 3K 2023
  • Siux Fenix II 3K 2023
  • Siux Fenix II 3K 2023

Siux Fenix II 3K 2023

PVP: 3 280,03 kr
1 206,15 kr
-64% Siux
Siux Fenix II 3K Attack padelracket | Ge ditt bästa på banan med det nya Siux Fenix II 3K racket, en attackmodell som har tillverkats med kol och gummi eva för större motstånd
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Måndag, 6 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Fenix II 3K 2023 padelracket

Få ut det bästa av ditt attackspel på planen med den nya kollektionen från Siux-företaget där du kan hitta ett brett utbud av modeller att välja din nya racket bland. Inuti kan du hitta Fenix II 3K-modellen, ett attackracket som inte försummar kontrollen tack vare sin hybridform med fokuserad balans. Den har designats med en grov 3D-finish så att du kan skriva ut större effekter.

I sin struktur lyfter vi fram kol, ett material som ger padelracket större motstånd mot slag samt större kraft i varje slag. Eva-gummi har använts för kärnan, vilket ökar kraften men utan att lämna kontrollen bakom sig för fantastisk spelbarhet. Slutligen har den Shockout-systemet som ansvarar för att reducera vibrationer för ett mycket bekvämare spel.

Siux Fenix II 3K, funktioner

  • Siux Fenix II 3K blir en kraftmodell.
  • Hybridform med centrerad balans.
  • Kolracketstruktur för större motståndskraft mot stötar eller slag.
  • Skumgrepp för ett bekvämare grepp om racket.
  • Eva gummikärna för att få en bra balans mellan kraft och kontroll.
  • Shockout-system för att minska vibrationer vid varje träff.
  • Bro förstärkt med anti-torsionsteknik för att undvika vridning.
  • Finns i den nya kollektionen Siux Padel 2023 attackracket.

Vem är det till? Det kommer att vara den perfekta allierade för attackspelaren som letar efter ett racket för att ge bollen mycket kraft men utan att behöva ge upp kontrollen, eftersom Fenix II 3K-modellen, tack vare sin form och balans, ger dig en bra balans så att inget stoppar dig på banan.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer att gilla det eftersom det är ett mycket bekvämt racket tack vare de teknologier som har använts som ger dig ett säkrare och mindre skadligt spel. Den har även designats i svart med orange detaljer, inget stoppar dig på banan med den!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter