Siux Pegasus Revolution Cube
  • Siux Pegasus Revolution Cube
  • Siux Pegasus Revolution Cube

Siux Pegasus Revolution Cube

PVP: 4 388,00 kr
2 182,48 kr
-51% Siux
Siux Pegasus Revolution Cube padelracket | Få extra kraft med Siux Pegasus Revolution Cube padelracket, den erbjuder större styvhet tack vare sin kubkol och hårdgummikonstruktion
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Pegasus Revolution Cube padelracket 2023

Få bästa prestanda både på nätet och på banan med det nya Pegasus Revolution Cube padelracket, en modell som du hittar i Siux 2023-kollektionen av padelprodukter. Så den har designats i form av en droppe och fokuserad balans. , för att uppnå den bästa balansen i både makt och kontroll.

Den skiljer sig från resten av Pegasus på grund av sin kolkubkonstruktion, en typ av material som förbättrar dess motståndskraft, hållbarhet och prestanda. Till kärnan har den mjukt eva-gummi, så den absorberar vibrationer bra och genererar en mycket bekväm touch. Slutligen presenterar den en sandig finish på planen, så att vi kan skriva ut bättre snurr på bollen.

Sioux Pegasus Revolution Cube, egenskaper

  • Siux Pegasus Revolution Cube har eva mjukt ehr-gummi för kärnan.
  • Den är mycket välbalanserad i kraft och kontroll på grund av sin överdimensionerade form och medelbalans.
  • Yta förstärkt med Cube Carbon för att uppnå en fantastisk prestanda på banan.
  • Blank logotyp men finishen på resten av racket är matt och sandig.
  • Högpresterande racket lämplig för avancerade spelare.
  • Den innehåller ett lager av kol och två glasfiberfiltar för att förstärka.
  • Bit i hjärtat som ger mer stabilitet och bättre fördelar vikterna.
  • En av Siux 2023padelracket på avancerad nivå.

Vem är det till? Perfekt för killar som redan har en hög nivå och har en mångsidig spelstil, eftersom nya Pegasus Revolution är ett balanserat racket som svarar väldigt bra både i anfall och försvar.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sin sammansättning i kol och eva-gummi erbjuder den en bekväm touch utan att förlora ett jota av kraft, med vilken vi kan skriva ut mer fart till bollen med mindre ansträngning. Dessutom är det visuellt väldigt coolt, med en spektakulär kombination av exponerat kol, rött och silver!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter