Siux Electra ST2 Control
  • Siux Electra ST2 Control
  • Siux Electra ST2 Control

Siux Electra ST2 Control

PVP: 3 280,03 kr
1 524,28 kr
-54% Siux
Siux Electra ST2 Control Stupa padelracket | Få ut det mesta av ditt kontrollspel med nya Siux Electra ST2 Control som blir den nya racket för den professionella spelaren Franco Stupaczuk
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Electra ST2 Control 2023 padelracket

Du har redan tillgänglig den nya katalogen med racket från varumärket Siux där du kan välja från en mängd olika modeller för avancerade spelare. En av dem är padelracket Electra Control, som den här säsongen även blir den modell som spelaren Franco Stupaczuk kommer att bära. Med sin runda form och låga balans blir den ett perfekt kontrollracket att försvara från baksidan av banan.

Dess konstruktion har gjorts med 100% kol, vilket ger den stor motståndskraft samt större hårdhet för att inte försumma kraften i slag. Dess sweet spot gör ingen besviken eftersom den är ganska bred för bra spelbarhet och för att minska bollar utanför centrum. Å andra sidan ger dess mjuka eva-gummikärna mycket bra kontroll samt bollutmatning. För att avsluta är det ett mycket bekvämt racket tack vare att det har designats med shockout antivibrationssystemet.

Sioux Electra Control av Franco Stupaczuk, egenskaper

  • Siux Electra Control blir proffsspelaren Franco Stupaczuks racket.
  • Kontrollracket för defensiva spelare.
  • Konstruktion av ansikten och ramen i kolfiber för större stabilitet vid träff.
  • Förstärkt bro i broområdet som minskar vridningen.
  • Mjukt eva-gummi i kärnan för bra bollutbyte och bra kontroll.
  • Shockout antivibrationssystem för ett mycket bekvämare spel.
  • 15K kol på plattorna för en mer flexibel känsla.
  • Grov sandfinish för att skriva ut oslagbara effekter.
  • Ett av styrpadelracket i Siux Padel 2023.

Vem är det till? Den perfekta modellen för de backcour- eller drive-spelare som letar efter en racket att spela ett mer defensivt spel med. Dessutom, tack vare sin form och använda material, hjälper den dig att uppnå större precision på banan.

Varför kommer du att gilla det? För det blir ett 100% kolracket av fantastisk kvalitet med vilken du kan ge din bästa prestation på banan. Den återkommer också med en svart design med röda och blå detaljer, en klassisk kombination med en slående touch.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter