Siux Tsunami Revolution
  • Siux Tsunami Revolution
  • Siux Tsunami Revolution

Siux Tsunami Revolution

PVP: 2 621,83 kr
1 096,46 kr
-59% Siux
padelracket seriens mästare Siux Tsunami Revolution | Kämpa för varje poäng tills du vinner den med det röda Tsunami Revolution padelracket, en Siux-modell som är mycket väl kompenserad
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 9 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Tsunami Revolution padelracket

Upptäck produkter av högsta kvalitet i vår webbutik, vi har ett urval av de bästa märkena. Vi presenterar det röda Tsunami Revolution padelracket, en av modellerna som utgör masterserien Siux 2023. På banan kännetecknas den av sin mångsidighet eftersom den har designats i en överdimensionerad form och fokuserad balans.

Förstklassiga material har inte heller sparats för dess konstruktion, så den kombinerar 3k koltyg för plattorna och medelhårt gummi för kärnan, vilket ger en torrare touch vid slag. Den presenterar också dämparsystemet för att minska vibrationer samt strukturella förstärkningar som ökar dess motstånd.

Siux Tsunami Revolution röd och svart, egenskaper

  • Kraft och kontroll garanteras med Siux Tsunami Revolution 2023.
  • Förstärkt struktur och 100 % kol för att motstå slag eller stötar.
  • Hård beröring tack vare användningen av eva-gummi med snabb återhämtning.
  • 3k tygyta som ger den överlägsen prestanda på banan.
  • Den har dämpare för att absorbera vibrationer.
  • Slagstabilitet tack vare den förbättrade hjärtdesignen.
  • Racket balanserad av sin droppform och balans i det centrala området.
  • Ett av de mångsidiga padelracket i Siux Padel 2023.

Vem är det till? Perfekt för idrottare med en mångsidig och avancerad spelnivå, eftersom Tsunami Revolution anpassar sig till alla spelstilar och erbjuder spektakulära prestationer både i anfallsspel och i försvar.

Varför kommer du att gilla det? För på ett estetiskt plan är det en av de mest attraktiva i masterserien. Den här säsongen återkommer den med en exponerad kolkombination och detaljer som logotypen och en del av hjärtat i rött, det är spektakulärt!

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter