Siux Trilogy 3 Control
  • Siux Trilogy 3 Control
  • Siux Trilogy 3 Control

Siux Trilogy 3 Control

PVP: 3 510,40 kr
1 370,77 kr
-61% Siux
padelracket Siux Trilogy 3 Control | Placera bollen där du lägger ögat med detta Siux Trilogy 3 Control-racket, en avancerad modell med en bred sweet spot som kommer att förlåta alla våra misstag
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Trilogy 3 Control padelracket

För de mest krävande presenterar vi den nya utgåvan av Trilogy 3 Control padelracket i svart och rött, en av de mest tekniska i den avancerade serien av Siux 2023. Tack vare sin runda form och balans nära handen kommer du att njuta av a Bra kontroll över bollen samt oslagbara effekter tack vare sin grova lättnad.

Touchen har inte heller försummats, eftersom den tack vare kombinationen av 24k koltyg tillsammans med eva-gummi med medeldensitet ger mycket bra sensationer. Den har också dämparsystemet för att minska vibrationer samt en bit i hjärtat som ger mer stabilitet.

Siux Trilogy 3-kontroll i rött, funktioner

  • Siux Trilogy 3 Control är ett kontrollpadelracket, med en rund form och låg balans.
  • Präglad yta för att förbättra effekterna.
  • Bra bolleffekt tack vare dess medeldensitetskärna i eva-gummi.
  • Motstånd mot slag eller stötar med ram i 100 % kolfiber.
  • Den har dämpare, ett system som klarar av att eliminera vibrationer.
  • 24K Silver kolväv applicerad på ytan.
  • Glänsande slät finish som kombinerar kol sedd med grönt.
  • En av de nya padelracket för damer från Siux Padel 2023.

Vem är det till? Enligt vår åsikt är den lämplig för den tekniska spelaren, den som vanligtvis spelar till höger och gillar att försvara mer, eftersom Trilogy Control erbjuder en bred träffyta för att reducera otvingade fel och missa så lite som möjligt.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom den erbjuder en exceptionell touch, som gör att du kan njuta av oslagbara förnimmelser medan du tävlar. Dessutom ligger dess finish inte långt efter heller, eftersom du kommer att stå i centrum för uppmärksamheten med kombinationen av rött i exponerat kol.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter