Siux Trilogy 3 Attack 2023
  • Siux Trilogy 3 Attack 2023
  • Siux Trilogy 3 Attack 2023

Siux Trilogy 3 Attack 2023

PVP: 3 510,40 kr
1 754,65 kr
-51% Siux
padelracket Siux Trilogy 3 Attack | Få ut mer av dina volleys eller skott med Siux Trilogy 3 Attack padelracket, en kraftfull modell som kombinerar kol med medium eva-gummi
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Trilogy 3 Attack 2023 padelracket

Vi presenterar den mest avancerade serien av Siux 2023 racket, med modeller lika kompletta som Trilogy 3 Attack padelracket i svarta och blå detaljer. Om något kännetecknar den så är det dess kraft eftersom den kombinerar ett diamantformat med balansen i toppen, med vilken sweet spot hittas mot huvudet.

För strukturen kombinerar den kol i det rörformiga samt ett 24K Silver koltyg på ytan, vilket förbättrar dess prestanda. Å andra sidan genererar den också en fantastisk touch tack vare eva-gummit med medeldensitet som används för kärnan. Slutligen innehåller den grovhet såväl som en hjärtdesign som förhindrar vridning.

Siux Trilogy 3 Attack i blått och svart, funktioner

  • Siux Trilogy 3 Attack presenterar 3D-råhet på planen, vilket förbättrar spinn.
  • Stort motstånd med användning av kol och 24k tyg.
  • Kraftracket på grund av dess diamantformat och höga balans.
  • Oslagbara förnimmelser tack vare eva-gummikärnan med medeldensitet.
  • Bit i hjärtområdet som bättre fördelar vikterna.
  • Förstärkt struktur för ett kraftfullt och styvt slag.
  • Matt finish i exponerad kolfiber och blå detaljer.
  • Den tillhör den avancerade Pro-serien av Siux 2023-racket.

Vem är det till? Lämplig för idrottare på avancerad nivå som gillar att spela nära nätet, eftersom Trilogy Attack på grund av sin diamantform och högre balans blir en kraftracket som den går väldigt bra med på topp.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare den grova 3D-finishen kommer du att kunna ge dina bilder mer effekt, även denna typ av grov slits inte ut med tiden. För att avsluta kommer du också att njuta av en mycket elegant estetik eftersom den kombinerar svart med blå detaljer.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter