Siux Trilogy Patty 2024 padelväska
  • Siux Trilogy Patty 2024 padelväska
  • Siux Trilogy Patty 2024 padelväska

Siux Trilogy Patty 2024 padelväska

PVP: 1 184,76 kr
986,76 kr
-17% Siux
Siux Trilogy Patty | Transportera din utrustning med stil med Padelväskan Siux Trilogy Patty 2024, perfekt för spelare som söker en väska med stor kapacitet, funktionalitet och design
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 23 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Siux Trilogy Patty Padel bag 2024

Förbered dig för att ta ditt spel till nästa nivå med padelväska Siux Trilogy Patty 2024, noggrant utformad för den moderna padelspelaren. Denna väska står inte bara ut med sin iögonfallande design i grönt och svart, utan också med sin funktionalitet och exceptionella hållbarhet, vilket säkerställer att du är fullständigt utrustad för alla utmaningar på banan.

Siux Trilogy Patty 2024 är din idealiska partner i varje match, och erbjuder rymlig och välorganiserad förvaring för upp till 7 padelracketar, med ytterligare fack för att hålla dina tillbehör säkra och inom räckhåll. Dess ergonomiska design säkerställer att du kan transportera all din utrustning enkelt och bekvämt, utan att kompromissa med stilen.

Egenskaper för padelväskan Siux Trilogy Patty 2024 grön och svart

  • Huvudfacket är stort och lättåtkomligt med plats för 7 padelracketar.
  • Ytterligare termiska sidofack för racketar, vilket ger extra skydd.
  • Specialfack för skor i basen håller din utrustning ren och organiserad.
  • Slitstarkt yttermaterial på sidorna skyddar innehållet mot stötar och yttre skador.
  • Ergonomiska och vadderade handtag för bekväm transport, samt ett övre handtag för enkel hantering med en hand.
  • Tillhör Siux 2024-kollektionen av padelväskor.

Vem är den avsedd för?

Den är perfekt för padelspelare som söker en balans mellan funktionalitet och stil. Idealisk för de som regelbundet deltar i turneringar eller intensiva träningspass och behöver pålitlig och robust förvaring för sin utrustning.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska denna padelväska för dess design som är koordinerad med Siux Trilogy Control Pro av Patty, erbjudande inte bara funktionalitet utan också en stil som utmärker sig på banan. Den är det perfekta komplementet för spelare som värderar kvalitet och prestanda lika mycket.

Lär dig mer om märket Siux

Siux har etablerat en standard för excellens och innovation inom padelvärlden sedan starten. Med fokus på att erbjuda högpresterande utrustning som överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar fortsätter Siux att leda med produkter som inte bara är tekniskt överlägsna utan också visuellt slående.

Engagerad i hållbarhet, fokuserar Siux även på att använda återvunna material och ekologiska produktionsprocesser för att minimera sin miljöpåverkan, vilket visar att det är möjligt att kombinera hög kvalitet med miljöansvar.

Features Spelare: Kvinna År: 2024
Våra bästa produkter