Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Siux Electra ST2 Stupa Pro
  • Siux Electra ST2 Stupa Pro
  • Siux Electra ST2 Stupa Pro

Siux Electra ST2 Stupa Pro

PVP: 3 839,50 kr
3 838,96 kr
-1% Siux
padelracket Six Electra ST2 Stupa Pro | Dominera alla aspekter av spelet med det nya Siux Electra ST2 Stupa Pro-racket, en högpresterande modell som du kommer att se Franco Stupa med i WPT
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Siux Electra ST2 Stupa Pro padelracket

Bli först med att utrusta dig själv med de nya produkterna för att spela padel Siux 2023. Få den nya utgåvan av Electra ST2 Stupa Pro padelracket, en modell av den mest avancerade serien som du kommer att se i händerna på Franco Stupa. Den har en kolkonstruktion, med 15k tyg på planen och mjukt eva-gummi inuti.

På banan erbjuder den en perfekt balans mellan kraft och kontroll, eftersom den har designats i en droppform och med en medium balans. Hjärtområdet har också förstärkts för att ge det större styvhet och därmed undvika stabilitet. Den har även en sandliknande finish på planen, med vilken du kan trycka en större effekt på bollen.

Siux Electra ST2 Stupa Pro svart och gult, egenskaper

  • Siux Electra ST2 Stupa Pro är ett mångsidigt padelracket på grund av det överdimensionerade formatet med en medium balans.
  • Exceptionell touch med det mjuka eva-gummit inuti.
  • Antitorsion Bridge hjärta design som förbättrar stabiliteten.
  • Utmärkt motstånd mot slag eller stötar tack vare kolfiberramen.
  • Förstärkt yta i 15k kolfibertyg.
  • Smidig och vibrationsfri träff tack vare det integrerade greppsystemet.
  • Blank och slipad finish. vilket förstärker effekterna.
  • Ingår i den mest avancerade serien av Siux 2023 racket.

Vem är det till? Perfekt för spelare som redan är på avancerad nivå, som dominerar anfalls- och försvarsspelet och behöver ett mångsidigt racket som gör att de kan spela sitt bästa spel från vilket område som helst och därmed dominera spelet.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare kombinationen av material är det ett mycket solidt och motståndskraftigt racket som det tål den höga konkurrensen med. Det blir också det nya Stupa-racket med vilken du kommer att njuta av en fantastisk exponerad kolfinish, gula och även röda detaljer med spelarens signatur inkluderad.

Upptäck mer om varumärket SIUX

Hitta de bästa produkterna för att spela padel i Siux Padel-katalogen, ett relativt ungt varumärke som har etablerat sig på marknaden och redan har representation på World Padel Tour av bland andra Sanyo Gutierrez, Franco Stupaczuk, Lucho Capra eller Patty Llaguno. Ett tydligt exempel på kvaliteten på sina produkter.

Och det är att varumärket har vetat hur man hittar och använder sina bästa teknologier både för att Padel tennisracket, väskor eller skor för att uppnå ett perfekt resultat på banan. Vänta inte längre och njut av de bästa sensationerna med den nya kollektionen av Siux padelprodukter.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter