Siux Diablo Sanyo 2024 padelväska
  • Siux Diablo Sanyo 2024 padelväska
  • Siux Diablo Sanyo 2024 padelväska

Siux Diablo Sanyo 2024 padelväska

PVP: 1 184,76 kr
986,76 kr
-17% Siux
Siux Diablo Sanyo | Ta med all din padelutrustning med stil med Padelväskan Siux Diablo Sanyo, perfekt för varje spelare. Vänta inte för att uppleva dess överlägsna kvalitet!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 23 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.

Siux Diablo Sanyo Padel bag 2024

Maximera din upplevelse på banan med Padelväskan Siux Diablo Sanyo 2024, ett nödvändigt tillbehör för varje seriös padelspelare. Med sin rymliga design är denna väska perfekt för att bära all din utrustning utan att lämna något bakom dig. Dess exklusiva samarbete med Sanyo ger den en unik och personlig stil.

Tillverkad för att erbjuda komfort och funktionalitet, kan Padelväskan Siux Diablo Sanyo 2024 lagra upp till 9 padelracketar, vilket säkerställer att du alltid har rätt racket till hands. Dess termiska fack skyddar dina racketar från temperaturförändringar, medan det särskilda skofacket håller dina padelskor säkra och separerade från resten av din utrustning.

Egenskaper Padelväskan Siux Diablo Sanyo 2024 vit, röd och svart

  • Kapacitet att förvara upp till 9 padelracketar, med ett huvudfack som rymmer upp till 7 racketar.
  • Termiska sidofack för individuell och lättillgänglig förvaring av racketar.
  • Ett dedikerat skofack som håller dina padelskor isolerade och skyddade.
  • Flera småfack för att förvara tillbehör och mindre padelutrustning.
  • Ergonomisk och vadderad design för ökad komfort vid transport, inklusive justerbara axelremmar för ryggsäcksbärande.
  • Tillhör kollektionen av padelväskor från Siux 2024.

För vem är den avsedd?

Den är idealisk för padelspelare på alla nivåer som söker en praktisk och stilfull lösning för att transportera sin utrustning. Från hobbyutövare till proffs, denna padelväska erbjuder de egenskaper som krävs för en komplett upplevelse.

Varför kommer du att gilla den?

Förutom dess överlägsna funktionalitet och lagringskapacitet, erbjuder Padelväskan Siux Diablo Sanyo 2024 en attraktiv design som kombinerar levande färger och högkvalitativa finishar. Dess snygga utseende kompletterar perfekt den nya Siux Diablo Revolution Pro 3, vilket gör den till ett måste för alla spelare.

Lär dig mer om märket Siux

Siux är känt för sitt åtagande om kvalitet och innovation inom padelvärlden. Med mer än ett decenniums erfarenhet har Siux blivit ett betrott märke för spelare över hela världen, och erbjuder produkter som förbättrar prestanda och upplevelse på banan.

Genom att fokusera på kvalitet och innovation fortsätter Siux att vara en ledare inom branschen, och producerar utrustning som inte bara uppfyller utan överträffar de mest krävande spelarnas förväntningar.

Features Spelare: Man År: 2024
Våra bästa produkter