Siux Neo Speed 24 x 3 bollar
  • Siux Neo Speed 24 x 3 bollar

Siux Neo Speed 24 x 3 bollar

PVP: 1 426,10 kr
1 096,45 kr
-24% Siux
Kullåda för padel Siux Neo Speed 24 Padel 24 x 3 | Skaffa Siux Neo Speed ​​​​24 x 3 bollbox för att få fart på banan. Perfekt för dynamik och våta förhållanden. Förvandla ditt spel nu!

Siux Neo Speed padel 24 balls 24 båtar x 3 enheter

Om du vill spara pengar, köp lådan padelbollar Siux Neo Speed 24 x 3, som är det ultimata valet för klubbar och passionerade spelare som söker kvalitet och prestanda i varje slag. Denna låda, som består av 24 burkar med 3 bollar var, är designad för att möta kraven från de mest intensiva spelen, särskilt i miljöer med hög luftfuktighet eller för de som föredrar ett snabbt och dynamiskt spel.

Utvecklade i samarbete med padelproffs, utmärker sig Siux Neo Speed-bollarna med sin hållbarhet och förmåga att behålla optimalt tryck, vilket garanterar en överlägsen spelupplevelse. Deras specifikation på 13Pl gör dem till det idealiska valet för att möta alla utmaningar på banan, med märkbar förbättring av spelhastigheten och precisionen.

Egenskaper för lådan padelbollar Siux Neo Speed 24 x 3 gul

  • Designade för att optimera spelets hastighet, perfekta för att ge dina slag extra snabbhet.
  • Utformade för att prestera exceptionellt bra under fuktiga förhållanden.
  • Resultatet av forskning och utveckling tillsammans med padelproffs, vilket säkerställer en produkt av högsta kvalitet.
  • Ett tryck på 13Pl som lovar ett exceptionellt svar.
  • Livlig gul färg för utmärkt synlighet på alla delar av banan.
  • Del av Siux innovativa kollektion 2024, ett märke som leder utvecklingen inom padeltillbehör.

Vem är det för?

Denna låda är idealisk för tränare, klubbar och seriösa spelare som vill utrusta sig med material av hög kvalitet för träning och matcher, vilket erbjuder en effektiv och långsiktig lösning för behovet av padelbollar.

Varför kommer du att gilla det?

Siux Neo Speed är mer än bara bollar; de är en investering i din passion för padel. Deras prestanda, hållbarhet och anpassningsförmåga till olika spelvillkor gör dem till det perfekta valet för de som söker det bästa i varje match.

Lär dig mer om varumärket Siux

Siux har etablerat sig som ett ledande märke inom padelvärlden, synonymt med innovation, kvalitet och åtagande för kontinuerlig förbättring av sporten. Varje produkt, inklusive lådan med padelbollar Siux Neo Speed 24 x 3, är ett bevis på detta engagemang och erbjuder spelarna en oöverträffad konkurrensfördel.

Välj Siux för att uppleva den perfekta kombinationen av avancerad teknologi och passion för padel, och ta ditt spel till nivåer du aldrig trodde var möjliga tack vare deras omfattande sortiment av padelprodukter.

Features År: 2024
Våra bästa produkter