RS Padel Cobra Edition rosa kvinna
  • RS Padel Cobra Edition rosa kvinna
  • RS Padel Cobra Edition rosa kvinna

RS Padel Cobra Edition rosa kvinna

PVP: 1 086,03 kr
1 085,49 kr
-1% RS Padel
RS Padel Cobra Edition rosa RSPADCOBRO | Upptäck ett brett utbud av kontrollracketar i RS Padels katalog där Cobra-serien finns tillgänglig med reducerad vikt och hög kvalitet.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Padelracket RS Padel Cobra Edition rosa kvinna

Var en av de första att få den nya kollektionen av padelrackets från varumärket RS Padel som du nu kan hitta i vår online padelbutik. En av dem är modellen Cobra edition rosa som med sin runda form och låga balans erbjuder dig stor kontroll på banan. Dessutom är den mycket lätt, vilket ger dig en utmärkt spelbarhet.

När det gäller dess struktur har glasfiber använts på sidorna vilket ger dem större flexibilitet och bättre kontroll på banan. Å andra sidan är den mycket bekväm eftersom den minskar vibrationerna för ett säkrare och mindre skadligt spel. Slutligen har den designats med en grov 3D-yta som möjliggör bättre effekter med varje slag.

RS Padel Cobra för kvinnor i rosa färg, egenskaper:

  • RS Padel Cobra är en kontrollmodell för medelnivåspelare.
  • Rund form med låg balans för utmärkt manövrerbarhet.
  • Den har en reducerad vikt, vilket gör den mycket bekväm.
  • Den har en imponerande söt punkt för att minska off-center bollar.
  • Den erbjuder större hållbarhet tack vare den förstärkta ramen.
  • Mycket bekväm känsla tack vare glasfibern inuti.
  • Kärna av EV30 skum för att inte förlora kraft i varje slag.
  • Vibrationerna minskas tack vare Vibrastop tech-teknologin.
  • Katalog över kvinnors padelrackets RS Padel 2022.

Vem riktar den sig till? Den kommer att vara favorit bland de kvinnor som föredrar ett mer defensivt spel och som söker en lätt racket eftersom Cobra-racket blir en idealisk kontrollmodell för drivspelare som vill poängtera från baksidan av banan.

Varför kommer du att gilla den? Du kommer inte bara att gilla den för dess höga kvalitet, utan också för dess design i svart med rosa detaljer, en kombination som utan tvekan är mycket iögonfallande. Dessutom finns denna modell tillgänglig i flera färger så att du kan välja den du gillar bäst.

Läs mer om varumärket RS PADEL

Utrusta dig för matchen med ett av de varumärken som kommer fram starkt, RS Padel, grundat 2013 och är ett av de ledande märkena i Sverige, där det grundades. För närvarande använder några professionella spelare från World Padel Tour deras racketar, såsom Cayetano Rocafort och Simón Vásquez.

I deras katalog kan du hitta ett brett utbud av racketar, anpassade till olika nivåer och din spelstil, så att ingenting hindrar dig på banan. Vänta inte längre och skaffa ett av de märken som är mest framgångsrika på grund av deras fantastiska teknologi och kvalitet, vi försäkrar dig att den kommer att bli din favorit!

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter