RS Team Large svart silver 2024 padelväska
  • RS Team Large svart silver 2024 padelväska
  • RS Team Large svart silver 2024 padelväska

RS Team Large svart silver 2024 padelväska

PVP: 1 097,00 kr
569,97 kr
-49% RS Padel
RS Team Large svart silver | Maximerar din stil och funktionalitet på banan med Padelväska RS Team Large svart silver 2024. Banbrytande design och överlägsen kapacitet för din utrustning. Höj ditt spel med RS!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Onsdag, 8 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete

RS Team Large svart silver Padel bag 2024

Den Padelväska RS Team Large svart silver 2024 är den ultimata lösningen för padelentusiaster som söker stil och funktionalitet. Denna nödvändiga accessoar, designad för att tillgodose alla dina behov, låter dig bära din utrustning säkert och organiserat, tack vare dess flera fack som är specifikt utformade för padelspelaren.

Med en elegant och tidlös design är denna padelväska inte bara praktisk utan också en symbol för sofistikering på banan. Tillverkad av högkvalitativa material, erbjuder den hållbarhet och exceptionellt skydd för dina racketar och utrustning, vilket säkerställer att du anländer till varje match i perfekt skick.

Egenskaper för Padelväska RS Team Large svart silver 2024

  • Elegant svart silverfärg, perfekt för varje stil.
  • Generösa dimensioner på 60x35x38 cm med en volym på 75 L, idealisk för all din utrustning.
  • Tillverkad av PVC 600 D och kolfiberläder, vilket erbjuder motståndskraft och hållbarhet.
  • Två yttre fack för 2 padelracketar vardera och ett stort centralt fack.
  • Särskilt fack för skor och ett annat för gadgets och tillbehör, håller allt organiserat.
  • Tillhör kollektionen av padelväskor RS 2024.

För vem är den avsedd?

Idealisk för den seriösa padelspelaren som inte kompromissar med stil för funktionalitet. Padelväska RS Team Large är designad för de som behöver utrymme, skydd och organisation för sin utrustning, från amatörer till professionella.

Varför kommer du att gilla den?

För dess unika design, överlägsna materialkvalitet och uppmärksamhet på detaljer, kommer Padelväska RS Team Large svart silver 2024 att överträffa dina förväntningar. Det är den perfekta partnern för spelaren som önskar det bästa när det gäller funktionalitet och stil.

Lär dig mer om märket RS

RS har etablerat sig som ett ledande märke inom padelvärlden, känt för sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan starten har RS ägnat sig åt att utveckla produkter som möter behoven hos spelare på alla nivåer, genom att kombinera avancerad teknik och exceptionell design.

Genom att välja RS väljer du ett märke som förstår och respekterar din passion för padel, erbjudande produkter som hjälper dig att nå din maximala potential på banan. Padelväska RS Team Large svart silver 2024 är ett bevis på RS:s åtagande för excellens.

Features År: 2024
Våra bästa produkter