RS Padel Cobra Edition svart orange 2023
  • RS Padel Cobra Edition svart orange 2023
  • RS Padel Cobra Edition svart orange 2023

RS Padel Cobra Edition svart orange 2023

PVP: 1 415,13 kr
602,81 kr
-58% RS Padel
RS Padel Cobra Edition svart orange RSPADCOBNAR | Upptäck RS Padel Cobra Edition 2023: elegant design, högsta kontroll och grov 3D-yta för ett oöverträffat spel. Ge kraft och stil åt ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket RS Padel Cobra Edition svart orange

RS Padel Cobra Edition svart orange 2023 lovar att revolutionera ditt spel på padelbanan med en design som kombinerar teknisk effektivitet och elegans. Detta runda padelracket, med en balans som gynnar kontroll över bollen, framhäver inte bara din stil utan förstärker även din skicklighet vid varje slag.

Den grova 3D-ytan säkerställer ett imponerande grepp, vilket möjliggör förvånande effekter i varje match. Du kommer inte att gå obemärkt med detta juvel från RS Padel som, med sin svarta design och orange detaljer, visar en imponerande närvaro på spelplanen.

Funktioner padelracket RS Padel Cobra Edition svart orange

  • Ram tillverkad av lätt japansk glasfiber, vilket garanterar hållbarhet och motståndskraft.
  • Internt gummi Eva-kärna som ger en bekväm känsla och optimerar kontrollen.
  • Sidor tillverkade i glasfiber, vilket ger balans mellan kraft och kontroll.
  • Grov 3D-yta för bättre grepp och imponerande effekter.
  • Ingår i RS Padel-racketsamling 2023.

Vem är den riktad till?

RS Padel Cobra Edition är perfekt för dem som söker precision vid varje slag. Dess lätta vikt och hanterbarhet gör den till ett oslagbart val för nybörjare och mellannivåspelare. Dess flexibilitet och mångsidighet gör den till ett enastående val för att anpassa sig till olika spelstilar.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att förälska dig i detta padelracket för dess eleganta svarta design med orange detaljer som lyser på banan. Dessutom ger dess lätta vikt och oslagbara hanterbarhet dig den kontroll du alltid har letat efter. Med RS Padel Cobra Edition blir varje match en demonstration av ditt herravälde och stil!

Läs mer om RS-märket

RS är ett märke med tradition och anseende inom padelvärlden. Från början har de strävat efter att kombinera teknisk innovation med trendiga designer, och erbjuder spelare högkvalitativa verktyg för att skina på banan.

Genom åren har RS förstärkt sin position som ett ledande märke, och har varit vittne och en aktiv del av padelsportens utveckling. Deras padelrackets, alltid i framkant, återspeglar märkets engagemang för excellens och passion för spelet.

Features Form: Runda Nivå: Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Glasfiber Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter