RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna 2023

RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna 2023

PVP: 2 292,73 kr
1 195,18 kr
-48% RS Padel
RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna RSPAD2BLA | Höj ditt spel med RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna. Balans, design och prestanda i ett unikt padelracket. Upptäck elegansen på padelbanan och gör skillnad!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna padelracket

Förbättra din prestation på padelbanan med den imponerande RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna. Detta padelracket, speciellt utformat för kvinnor, är mer än bara ett verktyg: det är den perfekta kombinationen av balans, kraft och kontroll. Med en oslagbar estetik i vitt och en högkvalitativ konstruktion är detta RS padelracket din perfekta partner för de mest krävande och konkurrenskraftiga matcherna.

Modellen RS Padel Prime Edition 2.0 kännetecknas av sin mångsidighet, vilket ger en balans mellan kraft och kontroll. Skapad för spelare som söker överlägsen prestanda i varje slag, förbättrar detta padelracket inte bara ditt spel utan lägger också till en touch av stil och elegans till din padelutrustning.

Funktioner padelracket RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna

  • Stabil konstruktion med en 100% kolfiber ram och ytor i 3K kolfiber.
  • Enastående hållbarhet tack vare dess kolfiberkonstruktion.
  • Yta med sandigt finish som förbättrar effekterna på bollen.
  • Kärna av EVA Soft gummi som garanterar utmärkt komfort och hastighet vid bollutslag.
  • Perfekt balans och manövrerbarhet med dess tårdropsformade design.
  • Tillhör RS padelracket kollektion 2023.

Vem är det för?

RS Padel Prime Edition 2.0 vit kvinna är idealisk för mellan- till avancerade spelare. Det är perfekt för de som letar efter ett padelracket som kombinerar kraft och kontroll, vilket ger en exceptionell balans vid varje slag. Dess design och tekniska egenskaper gör den lämplig för de som vill ta sitt spel till nästa nivå.

Varför kommer du att gilla det?

Den minimalistiska och eleganta designen av RS Padel Prime Edition 2.0 i vitt, tillsammans med dess sandiga finish och RS-logotyper, gör den till ett distinkt stycke på padelbanan. Inte bara kommer den att ge dig en oslagbar prestation, men dess estetik kommer att få dig att känna dig stilig och självsäker i varje match.

Lär dig mer om RS varumärke

Från början har RS varit synonymt med kvalitet och excellens inom padelvärlden. Deras bana har präglats av innovation och engagemang för att ge spelare högpresterande utrustning som kombinerar funktionalitet och design.

Varje RS produkt är resultatet av års forskning, utveckling och passion för padel. Märket har etablerat sig som ett av de mest prestigefyllda och erkända på marknaden, vilket garanterar spelarna en oslagbar upplevelse på padelbanan. Med Prime Edition 2.0 vit kvinna fortsätter RS att visa varför de är ledande inom sektorn.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter