RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna 2023
  • RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna 2023

RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna 2023

PVP: 2 292,73 kr
1 096,45 kr
-53% RS Padel
RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna RSPAD2ROS | Upplev kraft och kontroll med padelracket RS Prime Edition 2.0 rosa kvinna. Designad för den moderna spelaren. Känn skillnaden i varje slag!
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padelracket RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna

Förbättra ditt spel och gör skillnad på padelbanan med RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna. Det är mer än bara ett verktyg; det är en perfekt kombination av design och funktionalitet anpassad för kvinnor som söker överlägsenhet i sitt spel. Med en struktur designad för att stärka varje slag och teknologier som främjar komfort, kommer denna padelracket inte bara att få dig att sticka ut i prestanda utan också i stil.

Egenskaper för RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna

  • Designad i en tårdropsform med rörformad kolfiberram och ytor i 3K-kolfiber.
  • Yta med sandig finish för extra grepp och utmärkta bollutgångar.
  • Har en stor sweetspot som maximerar precisionen i varje slag.
  • Kärna av EVA Soft-gummi av medium densitet för en optimal komfortkänsla.
  • Enastående hanterbarhet, anpassar sig efter dina behov på padelbanan.
  • Ingår i RS padelracketkollektionen 2023.

Vem riktar sig den till?

Detta padelracket är särskilt designat för mellan- till avancerade spelare som njuter av padel då och då. Tack vare dess stora sweetspot, tårdropsform och medelbalans, ger den en balans och hanterbarhet som perfekt anpassar sig till dina slag på padelbanan.

Varför kommer du att gilla den?

RS Padel Prime Edition 2.0 rosa kvinna kommer inte bara att ge dig en oöverträffad prestanda, men dess minimalistiska design i svart kompletterat med feminina detaljer i rosa kommer att få dig att se och känna dig elegant i varje match.

Lär känna mer om RS-märket

RS har varit ett ledande märke inom padelvärlden sedan starten. Med ett outtröttligt åtagande att erbjuda bästa kvalitet och teknologi, har det lyckats bli ett förstahandsval för många spelare runt om i världen. Varje produkt de lanserar är resultatet av års forskning och utveckling, alltid med strävan efter perfektion för spelaren.

Med en historia präglad av innovation fortsätter RS att skriva sin berättelse i padelvärlden. Varje padelracket är ett löfte om excellens och Prime Edition 2.0 rosa kvinna är inget undantag. Gå med i RS-familjen och upplev en spelupplevelse utan motstycke.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Polyvalent Vikt: 350-360 gr. Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2022 Rör Halv-mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter