Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
RS Padel Pro Edition Simon Vasquez
  • RS Padel Pro Edition Simon Vasquez
  • RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

RS Padel Pro Edition Simon Vasquez

PVP: 3 280,03 kr
3 279,49 kr
-1% RS Padel
RS Padel Pro Edition powerracket Simon Vasquez | Få ut det mesta av din kraft på banan med den nya racket av spelaren Simón Vasquez från RS Padel-företaget designad med mycket motståndskraftiga tyger som kolfiber
Skriv en recension
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

RS Padel Pro Edition Simon Vasquez 2022 Padelracket

Välj ditt nya padelracket i den nya kollektionen av RS Padel-företaget där du kan välja den som passar dig bäst bland flera modeller. Upptäck den nya proffsmodellen som kommer att bli racket som bärs av spelaren Simon Vasquez. Med sin diamantform och höga balans är den idealisk för attackerande spelare som vill få ut bollen x 3.

Dess ramstruktur har gjorts med kol, och ytorna med 12K-tyg, vilket ger oss stor kraft samtidigt som det förbättrar dess motstånd. Eva-gummi har använts för kärnan, vilket ger oss en bra känsla på banan. Som avslutning har den Power Holes-systemet som skapar större stabilitet i varje träff.

RS Padel Pro av Simon Vasquez, innehåller:

  • Du kommer att kunna se RS Padel Pro i händerna på spelaren Simon Vasquez
  • Diamantformad design med hög balans.
  • Handtaget på racket är längre så att du kan utföra en tvåhandsbackhand.
  • 12K kolstruktur för stor motståndskraft mot stötar.
  • Eva gummikärna för oslagbar kraft i varje slag.
  • Power Holes-system som hjälper till att öka rackets sweet spot.
  • Axis Force-brygga för att minska vibrationer från stötar.
  • Svart design med vita detaljer.
  • Finns inom den mest avancerade serien av RS Padel 2022 racket.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till alla spelare på avancerad eller professionell nivå som spelar i backhandposition, så de behöver en racket som kan ge dem maximal kraft för att slå de bästa slagen.

Varför kommer du att gilla det? Du kommer inte bara att gilla den för alla teknologier den kombinerar, utan också för att den blir en mycket exklusiv modell designad speciellt för spelaren Simon Vasquez. Den har även designats i svart med vita detaljer, den kommer att bli din favorit!

Upptäck mer om varumärket RS PADEL

Utrusta dig för spelet med ett av de märken som anländer med stormsteg, RS Padel, som grundades 2013 och är ett av referensföretagen i Sverige, landet där det är grundat. För närvarande bär några professionella spelare på World Padel Tour som Cayetano Rocafort eller Simón Vásquez sina padelracket.

I dess katalog kan du hitta ett brett utbud av racket, anpassade till olika nivåer och till din typ av spel så att inget stoppar dig på banan. Vänta inte längre och få ett av de mest framgångsrika varumärkena för dess otroliga teknologier och kvalitet, vi försäkrar dig att det kommer att bli din favorit!

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter