RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort
  • RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort
  • RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort

RS Padel Pro Edition Cayetano Rocafort

PVP: 3 280,03 kr
1 370,78 kr
-59% RS Padel
Mångsidig padelracket RS padel Pro Edition Cayetano Rocafort | Den här säsongen kommer ingenting att stoppa dig på banan med det nya RS padel pro padelracket, som också blir modellen som spelaren Cayetano Rocafort kommer att bära
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Torsdag, 2 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

RS padel Pro Edition Cayetano Rocafort padelracket

Den nya kollektionen av racket från RS Padel-företaget är tillbaka, där du har ett brett utbud av modeller tillgängliga som kommer att anpassa sig till ditt spel. En av dem är Pro-modellen som med sin diamantform och medelhöga balans ger oss stor mångsidighet på banan. Dessutom blir det den här säsongen modellen som den professionella padelspelaren Cayetano Rocafort kommer att bära.

I sin konstruktion lyfter vi fram dess ram av dubbelt kol som ger racket större hållbarhet och motstånd. De fortsätter på ansiktena och kombinerar 3K aluminiserat kol med en eva gummikärna för att uppnå kraftfulla slag. För att avsluta sina ansikten kombinerar de sandens grovhet med ett 3D-mönster för att uppnå oslagbara effekter på banan.

RS Padel Pro av Cayetano Rocafort, egenskaper:

  • RS Padel Pro blir den officiella modellen för den professionella spelaren Cayetano Rocafort.
  • Avsedd för spelare med hög eller avancerad nivå.
  • Droppform med medelhög balans för extra kraft.
  • Planerna innehåller grovhet för att uppnå goda effekter.
  • Ramkonstruktion i kol för bra motstånd.
  • Design av ytorna med kolaluminiserande 3K
  • Eva gummikärna för oslagbar kraft.
  • Dämpningssystem som stoppar vibrationer.
  • Finns inom den mest avancerade serien av RS Padel 2023 racket.

Vem är det till? Det kommer att vara den perfekta allierade för den avancerade eller professionella nivåspelaren som letar efter ett racket som anpassar sig till alla typer av spel samtidigt som det erbjuder bra kontroll men utan att lämna bakom kraften att göra bra skott tack vare dess eva gummikärna.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett mycket balanserat racket, perfekt för de spelare som anpassar sig till alla situationer. Dessutom blir den den officiella modellen av World Padel Tour-spelaren Cayetano Rocafort, vilket är anledningen till att den har designats med hans signatur. Du kommer att älska den!

Upptäck mer om varumärket RS PADEL

Utrusta dig för spelet med ett av de märken som anländer med stormsteg, RS Padel, som grundades 2013 och är ett av referensföretagen i Sverige, landet där det är grundat. För närvarande bär några professionella spelare på World Padel Tour som Cayetano Rocafort eller Simón Vásquez sina padelracket.

I dess katalog kan du hitta ett brett utbud av racket, anpassade till olika nivåer och din typ av spel så att inget stoppar dig på banan. Vänta inte längre och få ett av de mest framgångsrika varumärkena för dess otroliga teknologier och kvalitet, vi försäkrar dig att det kommer att bli din favorit!

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2022 Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d, Sandpapper
Våra bästa produkter