Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP Euro Pro 2023
  • Royal Padel RP Euro Pro 2023

Royal Padel RP Euro Pro 2023

PVP: 3 510,40 kr
2 489,64 kr
-30% Royal Padel
Padelracket Royal Padel RP Euro Pro 2023 | Maximal kraft i varje träff med detta Royal Padel-racket av kraft, en modell gjord med de bästa materialen för att njuta av de flesta slagare
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Royal Padel RP Euro Pro blå padelracket

Vi upptäckte en av de mest kraftfulla racket i den nya Royal Padel 2023-kollektionen: det svarta och blåa RP Euro Propadelracket. Det är en avancerad seriemodell som har en diamantformad design och en högre balans, så sweet spot är mindre men den går väldigt bra på toppen, vilket ökar dess slagkraft.

För dess konstruktion har fiber tech och förstärkt med kol använts, vilket förbättrar dess hållbarhet. Till kärnan har polyetengummi använts, så dess beröring är bekvämare och genererar större sensationer vid slag. De har också försett ansiktena med grovhet, så det låter dig förbättra effekterna i dina bilder.

RP Euro Pro svart och blå, egenskaper

  • Royal Padel RP Euro Pro 2023 presenterar ett diamantformat med hög balans.
  • Kol- och glasfiberkonstruktion för exceptionell prestanda.
  • Det genererar en bekvämare touch tack vare polyetengummit i kärnan.
  • Grov yta med reliefritning som ökar effekterna.
  • Den genererar knappt vibrationer med den stötdämpningsteknik som utvecklats av märket.
  • Förstärkt område av hjärtat eller som genererar större stabilitet.
  • Högpresterande racket för professionella spelare.
  • Den tillhör den nya katalogen av avancerade Royal Padel 2022padelracket.

Vem är det till? För barn på avancerad nivå som gillar att slå bollen hårt på grund av dess prestanda, kommer det att hjälpa oss att enkelt få ut bollen från planen samt att uppnå en bekvämare touch tack vare polyeten.

Varför kommer du att gilla det? Tack vare sitt format och balans ger den oss ett mycket bra slag men utan att försumma komforten så att du kan spela utan obehag. Dessutom kommer den nya versionen av Europa tillbaka med en väldigt cool design i svarta och blå detaljer, du kommer att gilla den bara genom att se den!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av varumärkena med störst erfarenhet i branschen. Den här säsongen presenterar den nya teknologier och material i sin nya kollektion av padelracket, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på sluttningarna av World Padel Tour med några professionella spelare som tävlar med sina officiella produkter för att vinna sina tävlingar. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya Royal Padel-racket.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Tacto Blando, Semi blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad 3d
Våra bästa produkter