skyddande Royal Padel blått rosa
  • skyddande Royal Padel blått rosa

skyddande Royal Padel blått rosa

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Royal Padel blått rosa | Upptäck Royal Padel blå-rosa skydd med multigranulerad gel för maximalt skydd och stil på banan. Skydd och design i ett enda tillbehör!

Skydd Royal Padel blått rosa

Upptäck Royal Padel-skyddet i blått och rosa, en innovation i padelvärlden som kommer att ge dig säkerhet och stil som du söker på banan. Detta skydd från det prestigefyllda märket Royal Padel utmärker sig inte bara för sin iögonfallande design i blått och rosa, utan också för sin överlägsna funktionalitet.

Tillverkat med en blandning av flergranulerad och grov gel, erbjuder Royal Padel-skyddet en oöverträffad täckning på ramen, kanterna och planet på din racket, vilket säkerställer ett totalt skydd mot slag och skrapningar. Dess permanenta lim garanterar en perfekt fastsättning, vilket innebär att din racket alltid kommer att vara skyddad, oavsett spelintensitet.

Egenskaper för Royal Padel-skyddet i blått och rosa

  • Överlägsen skydd med sin sammansättning av flergranulerad och grov gel.
  • Permanenta limmet säkerställer en felfri och hållbar fastsättning.
  • Fullständigt skydd av ramen, kanterna och planet på racketen.
  • Slående design i blått och rosa som lägger till en personlig touch till din utrustning.
  • Tillverkat av högkvalitativa material som inte förändrar balansen eller lägger till överdrivet vikt.
  • Ingår i Royal Padel tillbehörskollektionen 2024.

Vem är det avsett för?

Detta skydd är designat för padelspelare på alla nivåer som söker det bästa skyddet för sin utrustning. Idealiskt för både amatörer och proffs, är Royal Padel-skyddet i blått och rosa det perfekta valet för de som värderar hållbarhet och design i sina speltillbehör.

Varför kommer du att gilla det?

Du kommer att älska Royal Padel-skyddet för dess förmåga att effektivt skydda din racket medan du spelar. Dessutom skyddar dess design i blått och rosa inte bara, utan lägger också till en stilfull touch till din utrustning. Dess starka och hållbara lim säkerställer att skyddet förblir på plats, match efter match.

Läs mer om varumärket Royal Padel

Royal Padel, ett märke med en framstående bana inom padelvärlden, har etablerat sig som en av spelarnas favoriter tack vare sitt engagemang för kvalitet och innovation. Sedan grundandet har Royal Padel varit synonymt med excellens och erbjuder produkter som uppfyller de mest krävande spelarnas behov.

Deras nya kollektion 2024 inkluderar, förutom skyddet i blått och rosa, en mängd tillbehör och utrustning som passar alla spelstilar och nivåer, och visar återigen varför Royal Padel är en av de ledande märkena inom sektorn.

Features År: 2024
Våra bästa produkter