Protector Royal Padel Highvoltage Amarillo
  • Protector Royal Padel Highvoltage Amarillo

skyddande Royal Padel Highvoltage Amarillo

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Highvoltage Yellow | Undvik skador från slag med detta präglade skydd från Royal Padel, dess grova textur ger större motstånd och limmet en stark fixering

Skydd för racket Royal Padel Highvoltage Gul

Bekämpa brott med RP Highvoltage padelskydd i gult, en kvalitetsaccessoar som du kan hitta i den nya Royal Padel 2021-kollektionen. Den har de perfekta måtten för att passa perfekt, oavsett formen på ditt racket!

Å andra sidan innehåller den kvalitetslim, så att den fäster lätt och ger en stark fixering för att tåla tidens gång. Den har även en grov finish, vilket ger större motståndskraft mot stötar eller stötar mot golv eller glas.

RP högspänningsgult padellskydd, funktioner

  • Royal Padel högspänningsgula skydd har en grov yta.
  • Säljes styckvis.
  • Starkt fixeringslim för en bra placering.
  • Lätta material som inte förändrar balansen.
  • Robust skydd som anpassar sig till alla former av racket.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? Dess huvudsakliga funktion är att skydda racket från slag, så vi rekommenderar det till spelare som vill hålla sitt racket i gott skick, undvika brott och därmed förlänga dess livslängd.

Varför kommer du att gilla det? Även om dess estetik är i svarta och gula detaljer, kan du även få den med en annan design och i fler färger. Vi har ett brett utbud av Royal Padel-skydd, välj den du gillar bäst eller kombinera den bäst med ditt racket!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter