Protector Royal Padel Highvoltage Camu
  • Protector Royal Padel Highvoltage Camu

skyddande Royal Padel Highvoltage Camu

PVP: 65,27 kr
54,31 kr
-17% Royal Padel
Padelskydd Royal Padel Highvoltage Camu | Undvik onödiga skador med detta Royal Padel-racketskydd, ett grovt skydd för alla typer av racket och som har en kamouflageliknande design

skyddande för padel racket Royal Padel Highvoltage Camuflaje

Ge ditt padel racket ett bättre liv med RP Highvoltage Camu padelskydd, ett tillbehör med original design och utmärkt prestanda från Royal Padel 2021. Den har en grov yta, så den ökar skyddet mot stötar eller repor.

Tack vare sitt kvalitetslim fäster den lätt, står sig genom tiderna och du kan byta den vid behov. Den har också de perfekta måtten för att helt ta bredden på ramen och du kan anpassa ditt racket med den nya kamouflage-designen.

RP högspännings grönt kamouflage padelskydd, funktioner

  • Präglad textur för bättre skydd av Royal Padel högspännings Camu-skydd.
  • Säljes i förpackningar om 1 enhet.
  • Maximal hållbarhet tack vare användningen av kvalitetsmaterial.
  • Lätt att sätta på och byta.
  • Robust skydd som passar med ramen av vilken modell som helst.
  • Nya tillbehör till Royal Padel 2021 Padel rackets.

Vem är det till? För alla spelare som vill hålla sitt racket i gott skick med ett grovt skydd som är lätt att applicera tack vare den självhäftande filmen som ingår.

Varför kommer du att gilla det? För det är den mest originella, eftersom den har en design i gröna toner och med ett kamouflagetryck. Det hjälper dig också att förlänga livslängden på ditt padel racket och skydda det från onödiga skador.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi analyserar den nya Royal Padel-katalogen, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och tillbehör som anpassar sig till alla nivåer och spelstilar.

Den har också representation på World Padel Tour-banorna med några spelare som till exempel Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan. Gilla dem och njut av de bästa sensationerna på banan med de nya RP 2021-racket.

Features År: 2021
Våra bästa produkter