Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP 771 EFE 2021
  • Royal Padel RP 771 EFE 2021
  • Royal Padel RP 771 EFE 2021

Royal Padel RP 771 EFE 2021

PVP: 1 864,90 kr
1 315,85 kr
-30% Royal Padel
padel racket Royal Padel RP771 EFE, modell 2021 | Få ditt mest kraftfulla spel med detta Royal Padel padel racket, gjord av 100 % kol och mjukt eva-gummi för att öka sin kraft utan att försumma komforten.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Royal Padel 771 EFE svart och vit

Vi analyserar i detalj den senaste kollektionen som Royal Padel presenterar för alla sina spelare. Köp RP EFE 771 padel racket i svart och vit logotyp, en kraftfull modell tack vare dess överdimensionerade diamantformat och något höga balans.

Företaget har använt kvalitetsmaterial för att uppnå stor styrka och hållbarhet. Sålunda har kolfiber använts både i rörformen och i planen. När det gäller kärnan, innehåller den halvmjukt eva-gummi, som genererar en exceptionell touch och minskar vibrationer.

RP 771 EFE svart och vitt, egenskaper

  • Diamantform med balans i den övre delen av Royal Padel RP 771 EFE 2021.
  • Eva gummikärna som genererar mer kraft utan att försumma kontrollen.
  • Stötdämpningssystem som absorberar stötar.
  • 100 % kolkonstruktion.
  • Powerracket för de hårdast träffande spelarna.
  • Antivibrationsteknik som genererar en bekvämare träff.
  • Finns i RP 2021 padel racketkollektionen.

Vem är det till? Lämplig för spelaren på hög eller medelhög nivå som vill utvecklas och som vanligtvis spelar i backhandposition eftersom det är en kraftfull racket som tack vare materialen som används inte heller försummar komforten.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är ett padel racket med ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris, så att du kan njuta av alla märkets teknologier till ett bra pris. Du kommer också att älska dess nya svarta design och vita logotyp.

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Alla produkter klarar en uttömmande kvalitetskontroll så att du kan njuta av den bästa prestandan på banan.

Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och accessoarer. Den har också representation av Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan i WPT.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2021
Våra bästa produkter