Denna produkt är utfasad, du kan välja mellan dessa alternativ.
Royal Padel RP 109 Crono 2021
  • Royal Padel RP 109 Crono 2021
  • Royal Padel RP 109 Crono 2021

Royal Padel RP 109 Crono 2021

PVP: 976,33 kr
767,35 kr
-22% Royal Padel
padel racket RP 109 Crono svart och röd | Köp Royal Padel CRONO padel racket, den har en mjuk touch samt en bred sweet spot som hjälper dig att fullända din teknik
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

padel racket Royal Padel 109 Crono 2021

Upptäck Royal Padel 2021 Crono RP109 padel racket, en idealisk modell för att börja spela. Det är ett kontrollracket med låg balans och en rund form för snabb anpassning, den idealiska modellen för nybörjare som vill ta sig snabbt framåt.

Den sänder också mycket goda förnimmelser vid slag eftersom den är gjord med flexibla material. Således har den glasfiber i strukturen och mjukt polyetengummi i kärnan. Dessutom absorberar denna typ av skum vibrationer mycket bra.

RP109 Chrono svart och röd, funktioner

  • Med Royal Padel 109 Crono 2021 kommer du att förbättra dig i hög hastighet.
  • Rund form med balans nära handen för att kontrollera alla dina skott.
  • Den mest behagliga touchen med kärnans mjuka polyeten.
  • Utmärkt stötdämpning, så att du kommer att njuta av ett spel utan skador.
  • Konstruktion med glasfiber, ett flexibelt och elastiskt material.
  • Det ger spelaren en snabb anpassning.

Vem är det till? Vi rekommenderar det till spelare som börjar spela eller har spelat en kort tid eftersom det är ett initieringpadel racketlracket, så det gynnar kontroll över bollen och har en mjuk touch för att njuta av bästa komfort.

Varför kommer du att gilla det? Eftersom det är väldigt lätt att spela med det, kommer det inte att vara svårt för dig att kontrollera bollen och du kommer att njuta av spelet till fullo. Den har även en spektakulär design i orange, vita och blå detaljer, den är riktigt cool!

Upptäck mer om varumärket ROYAL PADEL

Vi presenterar den nya katalogen av Royal Padel, ett av de mest erfarna varumärkena i branschen. Alla produkter klarar en uttömmande kvalitetskontroll så att du kan njuta av den bästa prestandan på banan.

Den här säsongen presenterar nya teknologier och material i sin nya kollektion av Padel rackets, kit, väskor och accessoarer. Den har också representation av Adrià Mercadal, Aranza Osorio eller Jordi Juan i WPT.

Features Form: Runda Nivå: Initiering Spela: Kontrollera Profil: 38 mm År: 2021 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Våra bästa produkter