Puma Solar Attack Control marinblå gul 2023
  • Puma Solar Attack Control marinblå gul 2023

Puma Solar Attack Control marinblå gul 2023

PVP: 2 742,50 kr
1 864,35 kr
-33% Puma
Puma Solar Attack CTR 16107 | Maximera ditt spel med Puma Solar Attack CTR 2023, ett högpresterande padelracket för att dominera padelbanan. Omvandla din skicklighet och känn utvecklingen!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 14 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Solar Attack CTR marinblå gul padelracket

Den Puma Solar Attack CTR marinblå gul 2023 är det perfekta valet för padelspelaren som inte nöjer sig med mindre än excellens i kontroll och precision. Designad för allvarliga tävlingsspelare kombinerar detta padelracket teknisk innovation med en design som sticker ut på banan.

Upplev en unik spelkänsla med Solar Attack CTR, ett padelracket som omdefinierar kraft tack vare sin dubbelröriga struktur och 12k vävda yta, vilket möjliggör precisa och hanterbara slag även under de mest intensiva utbytena.

Egenskaper för Puma Solar Attack CTR marinblå gul 2023 padelracket

  • Diamantform och högt balans för extra kraft i dina smashar.
  • Ram med dubbla kolfiber rör och plan i 12K kolfiberväv.
  • Glansig finish med textur för avancerade effekter och större precision i slaget.
  • Lågdensitets EVA-skum för en mjuk känsla och snabb respons.
  • Integrerat anti-vibrationssystem för ett bekvämare spel utan besvär.
  • En del av Puma 2023 padelracketsamling.

Vem är den riktad till?

Riktad mot regelbundna och tävlingsinriktade spelare är Puma Solar Attack CTR marinblå gul 2023 tänkt för dem som vill maximera sin prestanda på banan. Det är ett högpresterande padelracket som kombinerar kraft och smidighet för att dominera vid nätet och svara snabbt.

Varför kommer du att gilla den?

De premiumfärdiga Solar Attack CTR reflekterar Pumas kvalitet, och garanterar inte bara en attraktiv design utan också en hållbarhet och prestanda som kommer att följa dig i varje turnering och träning.

Upptäck mer om märket Puma

Puma, synonymt med innovation och kvalitet, har byggt ett solitt rykte i sportvärlden. Deras års erfarenhet av att tillverka högpresterande sportutrustning reflekteras i varje produkt, med Solar Attack CTR som ett tydligt exempel på deras engagemang för excellens.

Sedan grundandet har Puma utmärkt sig genom sin förmåga att kombinera teknologi och stil. Varje padelracket i deras 2023-kollektion är en hyllning till detta arv, utformad för att möta kraven från de mest ambitiösa spelarna på padelbanan.

Features Form: Dropp Nivå: Avancerad Spela: Polyvalent Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2023 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter