Puma Nova Elite Momo 2024
  • Puma Nova Elite Momo 2024
  • Puma Nova Elite Momo 2024

Puma Nova Elite Momo 2024

PVP: 3 839,50 kr
2 950,52 kr
-24% Puma
Puma Nova Elite Momo 939173-01 | Upplev excellens med Puma Nova Elite Momo 2024. Kontroll, precision och elitdesign för avancerade spelare. Transformera och förbättra ditt spel!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det Tisdag, 7 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Nova Elite Momo padelracket

Utforska padelvärlden med Puma Nova Elite Momo 2024, ett racket designat för att transformera ditt spel. Denna modell, med sin runda design och levande färger, garanterar exceptionell kontroll och precision. Momo's signatur och Pumas ikoniska logotyp framträder i varje detalj, vilket gör skillnaden på planen.

Nova Elite Momo är inte bara ett racket, det är ett uttalande av avsikt. Dess konstruktion i kolfiber och kärnan av 3k-skum erbjuder oöverträffat motstånd och reaktion, vilket gör varje slag till ett mästerverk på planen. Tillverkad i Spanien, detta racket är synonymt med kvalitet och professionalism.

Egenskaper för Puma Nova Elite Momo 2024 Padelracket

  • Rund form för överlägsen kontroll i spelet.
  • Dubbelrörig kolfiberram för maximal hållbarhet.
  • 3k-skumkärna som ger snabb och exakt respons.
  • Exklusiv design med Momos signatur och Pumas färger.
  • Spansk tillverkning, synonymt med kvalitet och excellens.
  • Tillhör Pumas 2024 racketkollektion.

Vem är det för?

Puma Nova Elite Momo 2024 är idealisk för professionella och avancerade spelare som söker ett racket med utmärkt kontroll och precision. Perfekt för dem som värderar design och teknisk kvalitet i sin utrustning.

Varför kommer du att gilla det?

Detta racket kommer inte bara att förbättra ditt spel, utan även få dig att sticka ut på planen. Dess unika kombination av avancerad teknologioch estetisk design gör det till ett nödvändigt val för padelentusiaster.

Upptäck mer om varumärket Puma

Puma, med sitt arv inom sport och innovation, har alltid varit i framkanten för design av sportutrustning. Deras fokus på kvalitet och funktionalitet har etablerat Puma som ett ledande varumärke inom padel och andra sporter.

Varumärket utmärker sig för sitt engagemang för innovation och excellens, egenskaper som är uppenbara i var och en av deras produkter. Puma Nova Elite Momo-racket är ett tydligt exempel på detta arv, genom att kombinera avancerad teknik med en design som återspeglar passion och professionalism.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad Spela: Kontrollera Vikt: 365-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet Slät
Våra bästa produkter