Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024
  • Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024
  • Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024

Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024

PVP: 3 839,50 kr
2 921,56 kr
-24% Puma
Puma Nova Elite Victoria 939174-01 | Överträffa dina gränser med Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024: innovativ design och elitprestanda för att behärska banan. Förändra ditt spel nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Nova Elite Victoria Iglesias padelracket

Upptäck den exceptionella Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 padelracket, en symbol för innovation och excellens inom padelvärlden då den är Victoria Iglesias officiella racket. Designad i samarbete med den berömda spelaren Victoria Iglesias, lovar detta racket inte bara utan levererar också en oöverträffad prestanda på banan, perfekt kombinerande kraft, hastighet och kontroll. Dess avancerade teknologi och sofistikerade design är avsedda för dem som strävar efter att överträffa sina gränser och behärska spelet med varje slag.

Med en ram av 3K-kolfiber och en grafityta säkerställer Puma Nova Elite enastående precision och kraft, vilket gör det möjligt för dig att utföra avgörande slag med lätthet. EVA Pro-gummit i dess kärna garanterar en mjuk och bekväm känsla, medan dess moderna design gör att du inte bara utmärker dig för ditt spel utan också för din stil.

Egenskaper för Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 padelracket

  • 100% kolfiberstruktur med dubbel tubulärt design för ökad hållbarhet och motståndskraft.
  • Yta av högkvalitativ grafityta med 3K-kolfiber för snabb och kraftfull respons.
  • EVA Pro-kärna för enastående känsla och överlägsen kontroll.
  • Flätad greppsnöre och LDPE-handtagsstopp för stadigt och hållbart grepp.
  • Blank finish med holografiska detaljer i 3D, kombinerande stil och teknologi.
  • Tillhör Pumas kollektion av racketar för kvinnor 2024.

För vem är den avsedd?

Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 är designad för avancerade spelare och professionella som söker en perfekt balans mellan kraft och kontroll i sitt spel. Den är idealisk för dem som vill förbättra sin prestation på banan och erbjuda en överlägsen spelupplevelse.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Puma Nova Elite för dess innovation, precision och stil. Dess samarbete med Victoria Iglesias garanterar en design som inte bara förbättrar ditt spel utan också speglar din passion och engagemang för padel. Dess prestanda och estetik skiljer dig åt i varje match.

Upptäck mer om varumärket Puma

Puma är synonymt med innovation och kvalitet inom sportsvärlden. Med årtionden av engagemang för excellens har detta varumärke lyckats etablera sig som ledare inom sportutrustning genom att erbjuda produkter som kombinerar cutting-edge teknik med banbrytande design. Dess engagemang för hög prestanda och kontinuerlig förbättring är uppenbart i varje produkt, särskilt i padelracketar, där varje detalj är tänkt att förstärka ditt spel.

Genom att välja Puma ansluter du dig till en gemenskap av idrottare som ständigt strävar efter att överträffa sig själva. Puma Nova Elite Victoria Iglesias 2024 är en spegelbild av denna anda, designad inte bara för att uppfylla, utan för att överträffa de mest krävande spelarnas förväntningar. Dess engagemang för innovation och prestanda uppmanar dig att nå nya nivåer av excellens på banan.

Features Form: Diamant Nivå: Avancerad Spela: Kraft Vikt: 355-365 gr Profil: 38 mm Spelare: Kvinna År: 2024 Rör Hård Huvudmaterial Kol Ojämnhet 3d
Våra bästa produkter