Puma Nova Padel Pro Control vit 2024
  • Puma Nova Padel Pro Control vit 2024

Puma Nova Padel Pro Control vit 2024

PVP: 1 645,50 kr
1 315,98 kr
-21% Puma
Puma Nova Padel Pro CTR 049032-01 | Njut av en oslagbar känsla med Puma Nova Padel Pro Control 2024: överlägsen kontroll och bollavkastning för att dominera banan. Höj ditt spel nu!
  • Recibelo antes de
    Köp idag och ta emot det fredag, 3 Maj, 2024
Paga a plazos
Dela upp ditt köp enkelt Utan pappersarbete
"STARS"-kupong - extra 8% rabatt, endast denna månad.
Ta en titt:
Kontrollera
Kraft
Kuluttag
Hanterbarhet
Hårdhet
Spel

Puma Nova Padel Pro Control vit padelracket

Den Puma Nova Padel Pro Control vit 2024 omdefinierar begreppet precision på banan och erbjuder en enastående upplevelse för spelare som söker den perfekta balansen mellan kontroll och kraft. Med sin avancerade teknologi och design positionerar sig detta racket som ett oumbärligt verktyg för dem som vill leda spelet med självförtroende och stil.

Tillverkad med material av högsta kvalitet, Puma Nova Padel Pro Control utmärker sig med sitt ram av dubbla kolfiber-rör, vilket ger enastående hållbarhet och lätthet. Dess matta finish och eleganta flätade greppvajer säkerställer överlägsen hantering, vilket gör det möjligt för dig att utföra precisionsljud med en oöverträffad komfort.

Egenskaper av Puma Nova Padel Pro Control vit 2024

  • Designram med dubbla kolfiber-rör till 100%, vilket garanterar hållbarhet och lätthet.
  • 3K-kolfiber tyg, vilket ger utmärkt motståndskraft mot stötar.
  • Låg Shore-hardhet EVA, perfekt för överlägsen kontroll vid varje slag.
  • Flätad greppvajer i svart med neoprenfodral med varumärke, för en oslagbar grepp och stil.
  • LDPE-formad injicerad handtagstop med insatt varumärkesklistermärke, vilket säkerställer ökad hållbarhet.
  • Matt finish med texturerat ytskydd, för en snygg och funktionell look.
  • Tillhör Puma 2024 racketkollektion.

Vem är det för?

Puma Nova Padel Pro Control är utformad för mellan- och avancerade spelare som vill förbättra sin teknik på banan. Dess unika kombination av kontroll och kraft gör den till det perfekta valet för dem som vill förbättra sitt spel och dominera varje match.

Varför kommer du att gilla den?

Du kommer att älska Puma Nova Padel Pro Control för dess förmåga att leverera precisionsslag och kraft utan att kompromissa med kontrollen. Dess högkvalitativa design och material garanterar enastående prestanda på banan och gör den till ett kraftfullt verktyg för alla seriösa spelare som vill förbättra sitt spel.

Upptäck mer om varumärket Puma

Puma är ett globalt erkänt varumärke för sitt engagemang för innovation, kvalitet och design inom sportvärlden. Med årtionden av erfarenhet av att skapa högpresterande sportutrustning fortsätter Puma att leda branschen med produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar, atleternas förväntningar över hela världen.

Genom att välja ett Puma-racket ansluter du dig till en gemenskap av spelare som värdesätter excellens och innovation i sin utrustning. Puma Nova Padel Pro Control vit 2024 är ett vittnesbörd om Pumas engagemang för att främja padelspelet genom att erbjuda banbrytande teknik och enastående design för spelare som inte nöjer sig med mindre.

Features Form: Runda Nivå: Avancerad, Mellanliggande Spela: Kontrollera Vikt: 360-375 gr. Profil: 38 mm Spelare: Man År: 2024 Rör Halv-mjuk, Mjuk Huvudmaterial Kol Ojämnhet Sandpapper
Våra bästa produkter